Klimatsmarta paketet (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
171
Utgivningsdatum
2022-09-02
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Sporrong, Sanna (form)
Dimensioner
233 x 157 x 17 mm
Vikt
468 g
SAB
Uh
ISBN
9789113121901
Ställ om! : allt att vinna på ett klimatsmart liv (inbunden)

Ställ om! : allt att vinna på ett klimatsmart liv

Inbunden Svenska, 2022-09-02
219
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Världen behöver ställa om, forskarna är oerhört eniga om det. Men ett av klimatkrisens många problem är att lösningen oftast formuleras som en massa livsstils-ajabaja. Och de allra flesta av oss går inte igång på förbud. Samtidigt rusar vi uppåt/framåt med en ökande känsla av otillräcklighet. Trots att vi på papperet har det bättre än någonsin verkar vi aldrig kunna sluta drömma om ... något annat.

Så den här boken börjar i en annan ände! Vad skulle hända om vi tänkte om? Om vi utifrån små och stora förändringar i vardagen kan börja bygga en annan typ av tillvaro - och på sikt samhälle - från grunden. Ett samhälle där det som känns viktigast får ta mest plats.

Boken är uppdelad utifrån några av tillvarons stora byggstenar: drömmar, tid, jobb, gemenskap, värden, konsumtion och lycka. Målet är att överraska, helst både en, två och tre gånger och försöka svara på frågan: "What"s in it for me?" För det fina med omställningen - både den personliga och den samhälleliga - är att de allra flesta av oss kommer att gå ur den som vinnare.

I Ställ om! utgår vi därför från målet - den hållbara människan, och visar både hur vi kan ta oss dit och allt vi har att vinna på det.
Visa hela texten

Klimatsmarta paketet

  • Ställ om! : allt att vinna på ett klimatsmart liv
  • Gör skillnad! : från klimatångest till handlingskraft

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Maria Soxbo