Vilsna själars paradis : mina år i tantrasektens innersta krets (inbunden) NY
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
335
Utgivningsdatum
2024-05-08
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Hanson, Kerstin (form)
Dimensioner
235 x 160 x 25 mm
Vikt
594 g
SAB
Lz Karinsdotter, Beatrice
ISBN
9789113125909

Vilsna själars paradis : mina år i tantrasektens innersta krets

(2 röster)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2024-05-08
229
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"Vilsna själars paradis är mycket välskriven och spännande som en thriller." Betyg: 4/5 BTJ

Det är med spänd förväntan som Bea kliver in på Äppelbacken där hon ska gå sin första kurs för Sam Harret, den karismatiske ledaren för The New Tantra. Hon har provat på tantra tidigare, men nu är hon redo för mer avancerade tekniker. Det är detta hon har letat efter så länge, ett sammanhang där hon kan känna sig hemma och verkligen blomma ut. Hon är redo att förändra sitt liv.

Bea genomgår kurs efter kurs som en av tantraskolans toppstudenter, och snart handplockas hon för att bli en del av den innersta kretsen. Väl med i teamet får hon vara med om saker som de flesta studenter bara kan drömma om: hon reser runt hela världen och organiserar skolans kurser, tjänar mer pengar än någonsin tidigare och går på tantriska fester för särskilt utvalda. Samtidigt finner hon det svårt att dela sina upplevelser med de där hemma i Sverige, de förstår inte vad hon får vara med om och hennes mamma oroar sig för att hon har hamnat i en sekt.

I takt med att framgångens hjul snurrar allt snabbare börjar Bea att må sämre, och hon förstår först inte varför. Samtidigt tycker hon sig se samma sak hos många andra i teamet. När bilden väl klarnar inser hon att The New Tantra antingen måste förändras i grunden, eller också behöver hon lämna. Men går det verkligen att ta sig ur något som hela ens liv kretsar kring, och som man har offrat allt för?

Vilsna själars paradis är en berättelse om människors sökande och vilsenhet. Beatrice Karinsdotter berättar öppet och ärligt om hur hon hamnade i ett sektliknande sammanhang och om den tuffa resan att ta sig därifrån.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vilsna själars paradis : mina år i tantrasektens innersta krets
  2. +
  3. Allt jag fått lära mig

De som köpt den här boken har ofta också köpt Allt jag fått lära mig av Tara Westover (pocket).

Köp båda 2 för 308 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vilsna själars paradis : mina år i tantrasektens innersta krets. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Vilsna själar paradis
    Elisabeth Vidstrom, 8 juni 2024

    Den här boken måste bara läsas, en ovanligt spännande historia. Bea har en skicklig förmåga att beskriva komplexa karaktärer. Rekommenderas varmt till alla som söker en känslomässigt engagerad roman!

Visa alla 1 recensioner