Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
353
Utgivningsdatum
2009-01-26
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Dimensioner
245 x 170 x 25 mm
Vikt
860 g
SAB
Dokb
ISBN
9789127114937
Lev med din kropp : om acceptans och självkänsla (häftad)

Lev med din kropp : om acceptans och självkänsla

(17 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2009-01-26
282
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Lev med din kropp är en bok med ett nytt budskap. Lev det liv du drömmer om MED den kropp och det utseende du har idag. Kanske är det inte ditt utseende som framför allt hindrar dig, utan den betydelse du fäster vid eller tror att andra fäster vid ditt utseende? Författarna guidar läsaren genom olika beteendeexperiment och övningar som syftar till att upptäcka den egna kroppen på ett nytt sätt, bland annat med hjälp av olika acceptansstrategier.

Missnöjet kan cirkla kring att man väger för mycket eller för lite, har en sned näsa, för breda lår, att man är tunnhårig eller har för lite muskler. Boken kan vara en ögonöppnare för dig som tycker att tankar på ditt utseende börjar ta för stor plats.

Lev med din kropp är en självhjälpsbok, men den kan också användas i kombination med stöd från anhöriga eller behandlare. Boken är baserad på kognitiv beteendeterapi och den nya beteendeanalytiska teorin om kognitioner (tankar och föreställningar) och språk som heter Relational Frame Theory (RFT).

På hemsidan www.nok.se/levmeddinkropp kan du ladda ner mindfulnessövningar i mp3-format och arbetsblad till boken.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Lev med din kropp : om acceptans och självkänsla
 2. +
 3. Munken som sålde sin Ferrari : en berättelse om att uppfylla sina drömmar och förverkliga sig själv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Munken som sålde sin Ferrari : en berättelse om... av Robin Sharma (inbunden).

Köp båda 2 för 522 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Lev med din kropp : om acceptans och självkänsla. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Toppenbok för dig som är redo för en förändring!
  Julle , 6 februari 2014

  Använde boken som en självhjälpbok. Har historia av anorexi vilket har gett mig en dålig inställning till min egen kropp. Boken ger en möjlighet att ta åt sig tips på alternativa tankar men framförallt ger den konkreta tips på handlingar som hjälper till en förändrad inställning.

 2. Seriös och bra bok om acceptans av den egna kroppen....
  Lotts, 26 juni 2013

  Seriös och bra bok om acceptans av den egna kroppen. Väldigt bra övningar, både i boken och som hörövningar på NoK hemsida! Hjälper mig även med min kroniska smärta. Professionella inom vården rekommenderade denna till mig.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna