Börja krypleta! : En guide till småkrypens Storslagna värld (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
54
Utgivningsdatum
2018-04-28
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Illustratör/Fotograf
Cecilia Ottenby
Dimensioner
256 x 246 x 25 mm
Vikt
411 g
SAB
uUgjb
ISBN
9789127153257
Börja krypleta! : En guide till småkrypens Storslagna värld (inbunden)

Börja krypleta! : En guide till småkrypens Storslagna värld

(4 röster)
Inbunden, Svenska, 2018-04-28
149
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Vet du vad en gräselefant eller en tigerspinnare är? Nej, det är det inte många som gör. Men vet du vad en humla eller en nyckelpiga är då? Alla fyra är faktiskt insekter. Tillsammans med andra insekter, kräftdjur, maskar, mossdjur, mångfotingar, sniglar, snäckor, spindeldjur och andra otroliga varelser tillhör de jordens största djurgrupp, som vi i den här boken kommer att kalla för småkryp.

Visste du att fjärilens vingar är täckta av små fjäll som fungerar som solceller, som måste värmas upp innan fjärilen kan flyga? Att helikoptern är konstruerad med inspiration från insekter? Eller att det har funnits troll sländor stora som fåglar?
I den här boken får du följa med till fem olika biotoper: trädgården, ängen, skogen, heden och sjön. Du får veta vilka småkryp som lever här, vad de äter och hur du känner igen dem. Du får också massor med krypletartips: att du kan klä dig i gult eller lila för att locka till dig fjärilar eller fylla en genomskinlig skål med sand och sjövatten, för att se vad som kan gömma sig där. Lär dig också hur småkrypen har inspirerat världens konstnärer och uppfinnare.? Följ med och krypleta!

Cecilia Ottenby är trädgårdsingenjör. Hon har alltid drömt om att skriva och illustrera barnböcker. Börja krypleta! är hennes debut.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Börja krypleta! : En guide till småkrypens Storslagna värld
  2. +
  3. Djuren i skogen lär mig ABC + 123 : Pysselbok med klistermärken!

De som köpt den här boken har ofta också köpt Djuren i skogen lär mig ABC + 123 : Pysselbok m... av Sarah Sheppard (häftad).

Köp båda 2 för 194 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Cecilia Ottenby

  • Förtrollad trädgård

    Cecilia Ottenby

    "Fascinerande närsynt bok om trädgårdens olika årstider. " Dagens Nyheter "Förtrollad trädgård är omfattande och inspirerande" BTJ Visst känns det som ett litet mirakel när vinter för-vandlas till vår och det som varit osynligt...