Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Ellinor, Leo och Viktor (del 1/3)
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
275
Utgivningsdatum
2018-03-24
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Medarbetare
Liljemärker, Håkan (form)
Dimensioner
197 x 135 x 25 mm
Vikt
401 g
SAB
Hcg
ISBN
9789127153318

Ellinor

(3 röster)
Inbunden,  Svenska, 2018-03-24
139
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
På Ellinors födelsedag börjar en ny kille i klassen. Han heter Viktor och är snygg, rolig och tar plats direkt. Han ser rakt på Ellinor när klassen sjunger för henne. Kinderna hettar och det blir fladdrigt i magen så fort han ler mot henne. Men det är fler som påverkas av Viktor. Meja slänger med sitt långa, blanka hår när han är i närheten och Leo verkar sur för att Viktor tar all uppmärksamhet. Ellinor blir trött av att navigera efter vad alla andra vill. Hur ska hon kunna sätta ner foten och visa vad hon behöver? Och vågar hon berätta för Viktor vad hon känner?

Katarina von Bredow skriver om relationer så att det känns. I en trilogi för mellanstadiet får vi följa Ellinor, Leo och Viktor under några månader i 6:an, ett år då mycket förändras och saker ställs på sin spets.

Katarina von Bredow har skrivit ett fertal böcker för barn och unga. Hon är ferfaldigt prisbelönt, bl a har hon tilldelats Barnens Romanpris av Sveriges Radio, Pocketpriset och Astrid Lindgren-priset och hennes böcker har hyllats av såväl kritiker som av läsare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Katarina Von Bredow