Mellan oss (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
198
Utgivningsdatum
2019-08-24
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Dimensioner
186 x 137 x 17 mm
Vikt
279 g
SAB
uHc
ISBN
9789127163119
Mellan oss (inbunden)

Mellan oss

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-08-24
199
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
"Så klockren att romanfigurernas känslor och upplevelser går rakt in i hjärtat"
Göteborgsposten

"Beijer skriver fram allt med skärpa och perfekt gehör för detaljer och små signaler."
Vi Läser

"I Mellan oss åker vi med på högstadiets känslostyrda berg-o-dalbana."
Piteå-tidningen

Minna börjar högstadiet med övertygelsen att allt ska bli annorlunda. Hon har fjärmat sig från sin mellanstadiebästis köpt nya skor med klack och bestämt sig för att klättra i status. I sin nya klass blir hon kompis med den utlevande Milou och den tillbakadragna Elin. De delar samma drömmar om popularitet, den första kyssen och en ny vuxnare värld. Men högstadiets komplicerade regler kräver fingertoppskänsla och snart har Minna, Milou och Elin navigerat rakt in i skottlinjen. De slungas ner till botten av hierarkin utan att själva förstå hur det gått till. Minna går in i sig själv och söker tröst i rymdens oändlighet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mellan oss
  2. +
  3. Allt som blir kvar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Allt som blir kvar av Sandra Beijer (mp3-skiva).

Köp båda 2 för 518 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Mellan oss. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Inte den här gången heller
    Jeanette, 27 september 2020

    Jag är ledsen Sandra. Jag vet att du kan skriva, jag har sett det på din blogg. Jag ser i boken att du har konsten att skriva en vacker text. Men det var mycket beskrivningar av saker jag gärna hade sluppit också. Jag gillade en scen mot slutet av boken där vissa saker började förklaras. Hade velat ha mer av det. Hoppades att det skulle hända något där. Det kändes inte som att det kom någonstans. Det byggdes upp i flera aspekter i boken men allt föll ganska platt med ett väldigt underligt slut. Jag kände att budskapet var ganska luddigt.

  2. Blev inte berörd
    Kaffeläsaren, 30 september 2019

    I Mellan oss får vi följa Minna som ska börja högstadiet. Då ska hon ha en ny identitet och vara någon annan och helst komma högre upp i klasshierarkin.
    Jag känner mig enormt gammal när jag läser denna bok, den riktas mot unga vuxna men handlar om 12-13 årsåldern. Känns som den passar bättre in mot målgruppen 12-15 år än unga vuxna. Jag hade höga förhoppningar på denna men blev rejält besviken. Jag blir inte berörd av historien alls utan sitter mest och stör mig på huvudkaraktären och de... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Sandra Beijer