Allt gott : Fyra säsonger av måltider att minnas (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
208
Utgivningsdatum
2024-05-24
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Medarbetare
Weibull, Lennart (foto)
SAB
Qcaa
ISBN
9789127188013

Allt gott : Fyra säsonger av måltider att minnas

Inbunden,  Svenska, 2024-05-24
259
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa.
Vad ska jag laga? Den frågan ställer man sig allt som oftast när man ska bjuda hem sina vänner på middag. Det får gärna vara något extra gott som känns såväl nytt som spännande, men utan att vara för komplicerat att tillaga eller kräva timmar av förberedelser. Och just precis detta – lättillgänglig matinspiration för de stunder då du vill laga det lilla extra utan att slå knut på dig själv – är grunden för kokboken signerad den kreativa studion Cna Atelier.

Allt gott – Fyra säsonger av måltider att minnas följer årets fyra årstider, där råvaror, ljus, nyanser och känsla skiftar från säsong till säsong. Kapitlen tar oss genom vårens lätta pirrighet till sommarens soldränkta ledighet, vidare mot höstens omfamnande ro för att slutligen leda oss fram till krispiga vinterdagar. Från vårens första späda ugnsbakade rabarber till vinterns mustiga långkokta ragu.

Kokboken bjuder på ett 70-tal noga utvalda förrätter, varmrätter och desserter. Stort och smått, salt och sött – här väntar fyra säsonger av måltider att minnas.

Sofia Nilsson är kostvetare, kock och matkreatör, Josephine Johansson är art director, Liv Bossuyt är redaktör och Agnes Regell är skribent. De förenas i kärleken till vällagad, god mat och matupplevelser som är något extra, och brinner för att inspirera till just detta. Tillsammans driver de Cna Atelier som publicerat matmagasin sedan 2022.
Visa hela texten