Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
186
Utgivningsdatum
2017-09-23
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Dimensioner
215 x 145 x 15 mm
Vikt
369 g
SAB
Dokba
ISBN
9789127819146
Viloläge : mindfulness och meditation i vardagen (häftad)

Viloläge : mindfulness och meditation i vardagen

(6 röster)
Häftad Svenska, 2017-09-23
239
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Klockan är halv tre på natten. Jag sitter på kanten av en obekväm soffa i ett sjukhusrum med armbågarna i knät och pannan vilande i ena handen. Käkarna är spända, huvudet värker. Några decimeter ifrån mig står en sjukhussäng. I sängen ligger vår yngsta dotter. Igår genomgick hon den sista i raden av planerade operationer som styrt våra liv de senaste åtta åren. Den tjugoandra? Jag minns inte riktigt. Det är mörkt i rummet och endast dioderna på morfinpumparna lyser. Allt känns som i en dimma. Hon somnar korta stunder. Vaknar. Gråter. Somnar om. Jag håller hennes hand och försöker vara stark. Jag öppnar min verktygslåda med de meditationstekniker jag lärt mig genom åren. Tar några djupa andetag och försöker få spänningarna att ge vika. Ett andetag i sänder. Inte längre fram än så. Värken i käken släpper en aning. Jag andas in, jag andas ut.

Att finna ro i stunder av stress ett barn som är sjukt, jobbet som brer ut sig, något som hänt i familjen ger oss kraft att ta hand om oss själva och varandra. Att kunna tysta den tjattrande apan i huvudet och pausa flödet av tankar; att vara här och nu, skänker oss lugn och välbehövlig vila. Viloläge visar hur vi kan gå till väga. Här varvas övningar och personliga texter med förklarande och fördjupande avsnitt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Viloläge : mindfulness och meditation i vardagen
  2. +
  3. Lev livet fullt ut i praktiken : meditationer, övningar och principer för

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lev livet fullt ut i praktiken : meditationer, ... av Eckhart Tolle (häftad).

Köp båda 2 för 438 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Magnus Fridh

  • Att vara stilla när allt skyndar

    Magnus Fridh

    Allt fler längtar bort från höga krav och det intensiva informationsflödet. Genom tre teman, Vardagen, Naturen och Meditationen, resonerar Magnus Fridh i den här boken över platser att kunna uppleva stillhet och återhämtning. Någon tillbringar tid...

Bloggat om Viloläge : mindfulness och meditation i v...