Paus : konsten att göra något annat (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
287
Utgivningsdatum
2019-05-03
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Dimensioner
220 x 145 x 25 mm
Vikt
486 g
SAB
Dokb
ISBN
9789127824225
Paus : konsten att göra något annat (inbunden)

Paus : konsten att göra något annat

Inbunden Svenska, 2019-05-03
199
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
"En äkta ögonöppnare." Bodil Jönsson, fysiker och författare

"när jag når den sista sidan fylls jag av ett märkvärdigt lugn." Lars Strannegårdh, professor i företagsekonomi och rektor för Handelshögskolan i Stockholm

Pauser behövs för att du ska kunna återhämta dig, reflektera och planera. Pauserna är fyllda med ostyriga tankar som påverkar det som händer efteråt och förändrar synen på det som hände innan. Trots att vi inte klarar oss utan paus, är den hotad. Pliktsamhället manar oss att göra i stället för att vara.

Tekniken och tidsandan gör det ännu lättare att undvika pausen. Telefoner och datorer gör att vi kan jobba jämt och överallt. 24-timmarssamhället stannar aldrig. Vi fyller våra kalendrar, gör långa att-göra-listor och stressar vidare, som om pauser var något dumt och dåligt. Men det är tvärtom. En paus hjälper oss att få det där gjort som vi pausar ifrån.

Med hjälp av aktuell forskning och igenkännbara situationer visar Patrik Hadenius varför vi bör ta kommandot över vår tid och stanna upp. Rätt valda är pauser en förutsättning för att få något gjort, för att utvecklas och må bra.

"Paus är en roande och bildande läsning som dock förmodligen, genom sin närmast encyklopediska karaktär, avnjutes bäst i mindre portioner". BTJ
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Paus : konsten att göra något annat
  2. +
  3. Bemötandekoden : konsten att förstå sig på människor och få ett bättre (arbets)liv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bemötandekoden : konsten att förstå sig på männ... av Lena Skogholm (häftad).

Köp båda 2 för 298 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Paus : konsten att göra något annat