Smartare än din telefon : hur du använder mobilen för att må bättre, bli effektivare och stärka dina relationer (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2019-01-04
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Medarbetare
Bergkvist, Jennifer (form)
Dimensioner
203 x 130 x 18 mm
Vikt
339 g
SAB
Dokb
ISBN
9789127824362
Smartare än din telefon : hur du använder mobilen för att må bättre, bli effektivare och stärka dina relationer (inbunden)

Smartare än din telefon : hur du använder mobilen för att må bättre, bli effektivare och stärka dina relationer

(4 röster)
Inbunden,  Svenska, 2019-01-04

Slutsåld

Det sägs att mobiler och sociala medier gör oss stressade, ytliga och ofokuserade. Men det är bara halva sanningen. Forskning visar att problemet egentligen inte är mobilen, utan vad du använder den till. Våra mobiler kan faktiskt göra oss gladare, mer produktiva och föra oss närmare människorna vi älskar. Det handlar bara om att lära sig hur. Att outsmarta telefonen, helt enkelt.

I denna praktiska guide rensar psykologen Siri Helle bland myterna och missförstånden kring hur vi påverkas av våra smartphones. Du får råd och tips på hur du bryter osunda teknikvanor och får ut det bästa av din mobil. Genom att ta kontroll över det kraftfulla verktyget i din ficka kan du närma dig det liv du vill leva.

Mellan alla ramaskrin och pekpinnar i den här frågan är det vilsamt att läsa en guide som är så nyanserad och väl underbyggd. Jag hade praktisk hjälp redan från kapitel ett. Den här boken borde bli obligatorisk undervisning för både ungdomar och vuxna!
Anna Bennich Karlstedt, leg. psykolog och expert i TV4 Nyhetsmorgon.

Med Smartare än din telefon lyckas Siri Helle ge en både rolig och lättbegriplig sammanfattning av ett viktigt forskningsområde.
Per Carlbring, professor i psykologi vid Stockholms universitet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Siri Helle