Fåglar. Peka - lyssna (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage (Board book)
Språk
Svenska
Serie
Nyfikna öron
Läsålder
0-3 år
Antal sidor
14
Utgivningsdatum
2011-09-27
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Översättare
Marianne Lindfors
Originaltitel
Les oiseaux - livre sonore
Illustratör/Fotograf
Marion Billet
Dimensioner
150 x 150 x 17 mm
Vikt
240 g
SAB
Hcf
ISBN
9789129678789

Fåglar. Peka - lyssna

(79 röster)  |   Läs 12 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2011-09-27
129
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Nu får de allra minsta sina egna första faktaböcker. Med ljud!

Lär känna igen göken, mesen, skatan, näktergalen, duvan och trasten. Både hur de ser ut och hur de låter. Peka på fågeln, tryck på knappen och hör hur den sjunger.

Rolig och stadig bok med glada och tilltalande bilder.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Fåglar. Peka - lyssna
 2. +
 3. Husdjur. Peka - lyssna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Husdjur. Peka - lyssna av Rebecka Neumann, Marion Billet (kartonnage).

Köp båda 2 för 256 kr

Kundrecensioner

Det finns 12 recensioner av Fåglar. Peka - lyssna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket bra
  Ellenor , 7 januari 2024

  Julklapp till syskonbarn som snabbt älskade den. Jätterolig för ettåringen! Men lite väl kort, skulle önska att det var fler fåglar med. Fina bilder.

 2. Fin bok med härliga illusioner!
  KG, 20 april 2021

  Fin bok som dottern gärna bläddrar i tillsammans med fågelintresserade Morfar. Härliga bilder! Tyvärr fick vi byta batteri då det hunnit ladda ur innan vi fick hem boken från Bokus.

 3. Bra bok
  atawind, 8 december 2017

  Pedagogisk med fina illustrationer och bra ljud. Äntligen en bok som innehåller lätten från äkat fåglar. Rekommenderar till barn från 1,5 år

 4. Fåglar inpå knuten!
  Lena Elsbeth Larsson, 27 maj 2017

  Barnet ifråga d v s en 2-åring blev väldigt förtjust. Så även föräldern. Boken är positiv. Barn ska lära sig namnen på djuren och hur de låter. Det blir så mycket roligare då.

 5. Perfekt till nyfödd
  Sara Nilsson, 6 april 2017

  Min 2-månaders tjej lyssnar intensivt och tittar på bilderna. Alltså är boken väl utformad för att passa de allra minsta!

 6. Roligt för alla
  jessica , 5 april 2017

  Liten (1,5 år) såväl som stor (3,5 år) och deras mamma (>35 år) har stor glädje av denna fina bok! Roligt med de olika fågellätena och att härma dem:)

 7. Underbar men dålig kvalitet
  Wiki, 20 februari 2016

  En underbar bok med ljud som man som vuxen faktiskt orkar höra om och om igen utan att tröttna. Sonen på 15 månader älskar den. Tyvärr slutade en efter en av fåglarna att fungera och nu två månader efter att vi fått boken är det bara två fåglar som låter, till vår sons stora besvikelse. Hade hållbarheten varit bättre på dessa böcker så hade vi nog köpt alla sorterna men nu känns det lite dyrt att lägga 80-90kr på något som håller ett par månader.

 8. Populär
  Yvonne Heerman, 21 december 2015

  Mycket populär både hos 4-åringen och 10-månadersbarnet. Det tog inte lång stund innan den lille lärt sig var man ska trycka för att det ska låta. Bra ljudnivå.

 9. Fågelsång inpå knuten
  Karin, 1 april 2014

  Barnbarnen älskar att trycka på knappar och lyssna på fåglarna. Lär sig också känna igen fåglarna och protesterar om man säger fel namn på dem.

 10. Underbara små böcker med fina illustrationer och bra...
  Sofia, 2 december 2013

  Underbara små böcker med fina illustrationer och bra ljud. Vårt tredje barn (ett år) beter sig inte alls som sina syskon, och har inte varit intresserad av bokläsning för fem öre. Men genom dessa små pärlor har vi hittat in i läsningen tillsammans.

 11. Boken har varit mycket intressant för de små...
  gunilla axelsson, 23 maj 2013

  Boken har varit mycket intressant för de små ettåringar som fått den av mig. Den förste som fick den för ett år sedan känner nu igen några av fåglarna-bra.

 12. Mitt lilla barnbarn fick boken till sin ettårsdag och...
  farmor T., 17 april 2013

  Mitt lilla barnbarn fick boken till sin ettårsdag och föstod direkt vad han skulle trycka, för att lyssna på fågelljuden. Han lyssnade uppmärksamt och log och skrattade efter varje fågelkvitter. Intresset för boken har han nu haft i en månad efter sin födelsedag. En verkligen bra bok för ett litet barn!

Visa alla 12 recensioner

Fler böcker av Marion Billet