Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Serie
Engelsfors-trilogin (del 3)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
112
Utgivningsdatum
2013-03-25
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Kim W Andersson, Karl Johnsson, Lina Neidestam
Dimensioner
235 x 165 x 8 mm
Vikt
306 g
SAB
uHci
ISBN
9789129685770
Berättelser från Engelsfors (häftad)

Berättelser från Engelsfors

(32 röster)  |  Läs 8 recensioner
Häftad,  Svenska, 2013-03-25
211
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Böckerna Cirkeln och Eld har tagit Sverige med storm. I den fiktiva staden Engelsfors utkämpar De utvalda, en grupp gymnasieelever med magiska krafter, en strid för att stoppa världens undergång - och för att klara sig genom tonåren.

Nu utvecklas historien i serieform, för dig som har läst Cirkeln och Eld. Författarparet Sara Bergmark Elfgren och Mats Strandberg har jobbat tätt ihop med tre av Sveriges bästa serietecknare: Kim W. Andersson, Karl Johnsson och Lina Neidestam.

Hemligheter från det förflutna avslöjas, och även ledtrådar om vad som komma skall. Vi får se gamla berättelser ur nya perspektiv, och får ta del av hittills okända historier. Vi får träffa De utvalda innan händelserna i Cirkeln, och efter händelserna i Eld. Och vi får möta den gäckande Mona Månstråle i egen hög person.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 8 recensioner av Berättelser från Engelsfors. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Berättelser från Engelsfors
  Matilda Vikström, 4 juli 2015

  De olika berättelserna ger läsaren i stort sett samma information som böckerna "Cirkeln" och "Eld", bara berättade på ett annat sätt. Några av historierna har dock fler detaljer, vilket kan vara intressant för inbitna Engelsfors-fans. Men det är mycket få ledtrådar till vad man kan vänta sig i den tredje och sista boken "Nyckeln". Illustrationerna är oerhört bra.

 2. jag ville ha mer
  mangafan, 29 september 2014

  Jag tyckte den var för kort, önskade mer! Det var trevligt med olika tecknarstilar och sätt att visa upp böckerna på. Ser nu ännu mer fram emot att läsa del 2 i böckerna(de otecknade:-) )

 3. Jag älskar böckerna om Engelsfors, men tyvärr tillför...
  Lotta (Göteborg), 10 oktober 2013

  Jag älskar böckerna om Engelsfors, men tyvärr tillför inte illustrationerna lika mycket som jag hade förväntat mig. Visst är det stundtals riktigt läckert och jag tycker speciellt om hur Mona Månstråle fått en central roll och binder ihop berättelsen, men det räcker inte för ett högre betyg.

 4. Jag läste ut den på en gång när jag fick hem den! Jag...
  Sam (Norrköping), 26 augusti 2013

  Jag läste ut den på en gång när jag fick hem den! Jag rekommenderas varmt om man tycker om serier och cirkeln triologin! :)

 5. Efter att ha läst "Cirkeln" och "Eld" ville jag läsa...
  Susanne Dahlén, 18 juni 2013

  Efter att ha läst "Cirkeln" och "Eld" ville jag läsa mer! Jag hade nog höga förväntningar om hemligheter som skulle avslöjas och om antydningar om den sista boken i serien. Tyvärr blev jag ganska besviken, jag tyckte att det mesta var ett sammandrag av de tidigare böckerna och inte tillförde så mycket. Däremot imponerades jag av seritecknandet : ) Ser med stor spänning fram mot sista delen "Nyckeln".

 6. Va jag hade väntat på de här illustreringarna. Och...
  M, 17 juni 2013

  Va jag hade väntat på de här illustreringarna. Och visst är det kvalité man får! MEN. En väldigt kort sådan... Det tog inte lång tid innan det var över och så länge som man väntat på den och allt prat om den och bilden på bokus som visar en tjocklek (som inte stämmer!!) så hade man väntat sig mer. Speciellt för priset.. Är tyvärr besviken. Det var inte heller mycket story man fick veta..

 7. Jag älskar illustrationerna och att jag får grotta ner...

  Jag älskar illustrationerna och att jag får grotta ner mig i Engelsfors i väntan på Nyckeln. Fantastiskt koncept. Enda problemet var att den var för kort

 8. Hade förväntat mig mer av boken, blev faktiskt...
  Bubbel, 26 april 2013

  Hade förväntat mig mer av boken, blev faktiskt besviken. Man är helt lost om man inte har läst cirkeln innan, vilket jag tycker är lite halvdåligt.

Visa alla 8 recensioner

Bokvideo