Bara för dig på lågstadiet : 12 berättelser (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Bara för dig
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
203
Utgivningsdatum
2015-05-19
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Dimensioner
200 x 150 x 18 mm
Vikt
380 g
SAB
Hcf
ISBN
9789129693201

Bara för dig på lågstadiet : 12 berättelser

(6 röster)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2015-05-19

Slutsåld

Maya önskar sig en hund mest i hela världen. Dagim vill absolut inte gå på fritids på sommarlovet. Martin råkar gå in i fel omklädningsrum i simhallen. Och Fjodor tycker att högläsning inför klassen är det värsta som finns ...

I den här antologin har vi samlat 12 texter och serier om livet på lågstadiet. 11 välkända författare och illustratörer har fått ge sin bild av hur det är att vara stor, men samtidigt ganska liten. Det handlar om skolan, om familjen, om kompisarna man har eller inte har och om en massa annat. Det är roligt och sorgligt och spännande och pirrigt. Precis som livet på lågstadiet.

Medverkar gör Emma Adbåge, Lisa Bjärbo, Pelle Forshed, Kristan Hallberg, Amanda Hellberg, Jenny Jägerfeld, Janina Kastevik, Mårten Melin, Siri Spont, Lena Sjöberg och Johan Unenge.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bara för dig på lågstadiet : 12 berättelser. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Dottern vill bara läsa mer och mer....
    Carina , 5 mars 2019

    9åriga dottern tog sig an boken med stor skepcism, men i slutet var hon helt upprörd över att den redan var slut. Jättebra bok tyckte hon. Jag får helt enkelt köpa nästa: Bara för dig på mellanstadiet.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Cina Friedner