Linnea i Målarens trädgård (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
56
Utgivningsdatum
2015-07-10
Upplaga
4
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Lena Anderson
Dimensioner
270 x 190 x 8 mm
Vikt
355 g
SAB
uIbz Monet, Claude
ISBN
9789129699043

Linnea i Målarens trädgård

(15 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2015-07-10
165
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Linnea har varit i Paris! Och i målaren Claude Monets trädgård! Äntligen fick hon stå på den lilla japanska bron som finns med på så många tavlor. Och i Paris kunde Linnea se många tavlor i verkligheten. Nu vet hon precis varför Monet blev kallad "impressionisten".

Pressröster:
"Jag förstår att den kommer i nytryck! Det är en väldigt underbar liten historia."
Magnus Utvik, Gomorron Sverige

"Linneas i målarens trädgård av Lena Anderson och Christina Björk är en bok för alla som vill minnas hur det känns att upptäcka en fantastisk, hemlighetsfull trädgård."
Elin Unnes, Allt om trädgård
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Linnea i Målarens trädgård
 2. +
 3. Majas alfabet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Majas alfabet av Lena Anderson (inbunden).

Köp båda 2 för 314 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Linnea i Målarens trädgård. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Rekommenderas
  Saga Åkerman, 18 juli 2023

  Underbar bok - både för stor och liten. Jag själv är 41 år "gammal" och köpte denna bok till mig själv då den var min stora favorit som barn.

 2. En bok som gett oss mycket
  Holger , 2 oktober 2022

  Christina Björk har skrivit en vacker och pedagogisk bok om den lilla flickan Linnea som besöker Claude Monets trädgård i Giverny i Frankrike. Det är en fantastiskt inspirerande bok för både unga och äldre. Min fru och jag har vid två tillfällen gjort resor till Monets trädgård tillsamman med olika barnbarn som är flickor när de kommit upp i lämplig ålder. De har läst boken flera gånger innan resorna och verkligen sett fram mot att se trädgården som de då kan så mycket om. Min fru och jag har... Läs hela recensionen

 3. Lär barn och vuxna om impressionistisk konst
  Eva 68 år, 17 augusti 2017

  Boken är läcker och handlar om en läcker miljö. Vem vill inte lära sig mer om impressionisterna efter att ha läst denna barnbok. Blev glad att se att den fanns i en ny upplaga. Mina barn fick den för 35 år sedan. Nu fick ett barnbarn den

 4. Res dit!
  Toussaint, 24 juli 2016

  Mitt barnbarn, en flicka, älskade den! Hon och jag gjorde en resa dit tillsammans. Vi tog kort där flickan klädd som Linnéa intog samma poser och som vi sedan klistrade in i boken. Mycket uppskattat och roligt! Hon var 8 år när vi for, men nu ska jag göra samma resa med en som är 11.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Christina Björk