Slutet (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
336
Utgivningsdatum
2018-10-05
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
SAB
uHc
ISBN
9789129703498
Slutet (inbunden)

Slutet

Inbunden Svenska, 2018-10-05
149
Förboka gärna! Förväntad leverans under vecka 40.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Du är sjutton år gammal. Det är sommar och världen ser ut precis som vanligt. Men du vet vad som är på väg. Om en månad är vi alla borta.
Vad vill du göra den sista tiden? Vem vill du vara med när allt tar slut? Hur känns det att veta exakt vilket klockslag du ska dö? Och vad spelar ett liv mer eller mindre för roll?

Slutet är en preapokalyptisk berättelse om två ensamma unga människor i en värld som lever på lånad tid. En tragedi binder dem samman och växer till en besatthet, men kommer de att hitta svaren innan himlen blir vit och haven förångas?

Mats Strandberg är tillbaka med sin första ungdomsroman sedan Engelsforstrilogin (Cirkeln, Eld, Nyckeln) som han skrev tillsammans med Sara Bergmark Elfgren. Han har även skrivit för barn (Monstret i natten, Monstret på cirkusen och Monstret och människorna) och för vuxna (Färjan och Hemmet).

Mats Strandberg om sin bok:
"Jag förstod direkt att den här berättelsen måste handla om tonåringar. För dem ställs allt extra mycket på sin spets. Hur hinner man leva ett helt liv på bara några månader? Vilka vill de vara med när världen går under sina föräldrar eller sina vänner? Vilka val gör de när sex och droger inte längre kan få långtgående konsekvenser?"
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Slutet
  2. +
  3. Den inofficiella Harry Potter-kokboken

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den inofficiella Harry Potter-kokboken av Dinah Bucholz (inbunden).

Köp båda 2 för 328 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Slutet

Bokvideo