Känn igen 250 djur och växter (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
289
Utgivningsdatum
2018-03-16
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Medarbetare
Crispin Ekström, Emilie (form)
Illustratör/Fotograf
Björn Bergenholtz
Dimensioner
197 x 190 x 25 mm
Vikt
744 g
SAB
uUgf
ISBN
9789129708653
Känn igen 250 djur och växter (häftad)

Känn igen 250 djur och växter

(44 röster)  |  Läs 6 recensioner
Häftad, Svenska, 2018-03-16
219
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Nyfiken på naturen? Här kommer äntligen en samlingsvolym med alla tio böcker i den populära naturserien Känn igen 25. I serien har du fått lära dig att känna igen de vanligaste djuren och växterna som finns i vår natur. Inte bara några få av varje sort. Och inte heller jättemånga. Men alldeles tillräckligt många för att du ska känna dig riktigt duktig - 25 stycken! Nu har vi slagit ihop alla böckerna i en stor volym - en riktig naturbibel för alla små forskare! Bli expert på allt från svampar och småkryp till blommor, fåglar, fjärilar och mycket, mycket mer! Slå föräldrarna på fingrarna med roliga fakta om olika arter och få dem att häpna när du känner igen en harkrank, stinksvamp eller näbbmus.

I korta texter och med tydliga bilder berättar Björn Bergenholtz allt du vill veta om arterna och du får handfasta tips och råd för skogsutflykten. Så packa ryggsäcken och ge dig ut i naturen med boken som guide!

I samlingsvolymen ingår:

Känn igen 25 fiskar
Känn igen 25 blommor
Känn igen 25 fåglar
Känn igen 25 svampar och bär
Känn igen 25 fjärilar och flygfän
Känn igen 25 sniglar, kryp och kräldjur
Känn igen 25 däggdjur
Känn igen 25 träd och buskar
Känn igen 25 myror och andra småkryp
Känn igen 25 strandfynd
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Känn igen 250 djur och växter
 2. +
 3. Känn igen djur och växter : 250 frågor för hela familjen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Känn igen djur och växter : 250 frågor för hela... av Rabén & Sjögren (spel).

Köp båda 2 för 328 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Känn igen 250 djur och växter. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Rädda allmänbildningsnivån!
  mountin, 20 februari 2023

  I denna tid när okunskapen om den biologiska mångfalden är fundamental, och då behövs bra och enkla böcker för att familjen ska kunna stödja vetgiriga barn. Hotet mot allas framtid grundas till del på gemene mans oförmåga att ta in mångfalden och dess roll i ekosystemet. Där vi trots allt ingår.
  Bra stödbok i en ekologikanon som verkligen skulle behövas!!!!

 2. Glada barnbarn

  Oj, vad min barnbarn har tittat i och läst i den nya boken i sommar! Men den rekommenderade ålder - 3-6 år- är fel. Här i farmors/ mormors sommarhus finns barn 7-12 år. Att de läser själva är extra bra.

 3. Uppskattad av 5åringen
  Marie, 22 maj 2021

  Mycket uppskattad av vår 5åring. Både att bläddra i på egen hand, läsa med oss föräldrar eller slå upp ett djur eller växt som man sett ute. Fina bilder och bra information, kul att man längst bak i boken även kan kryssa i vilka djur/växter man sett!

 4. Känn igen 250 djur och växter
  Sandra , 11 oktober 2019

  Riktigt bra bok, enkel och fina bilder. Våra barn älskar den och vill gärna titta i den om och om igen. Plus i kanten att den även tar upp bär och svampar som är giftiga och på ett tydligt och enkelt sätt visar att en inte får äta det. Det är lätt för barn att förstå att ett kryss betyder att man ska låta något vara. När jag var i skogen med minsta sonen (3,5år) såg han en flugsvamp och kopplade direkt ihop den med boken och att den var giftig för den hade ett kryss. Roligt att även som vuxen... Läs hela recensionen

 5. Fantastiskt fin bok
  Kaffeläsaren, 2 maj 2018

  Bli naturexpert! 250 djur och växter som finns i vår natur presenteras i denna bok. Tio små böcker i en stor!
  🐴
  Tio stycken böcker av Känn igen 25 har tidigare släppts. I denna bok samlas alla utgåvorna i en stor bok istället. Det är en helt fantastisk bok passande både stor och liten. Boken riktas mot de mindre barnen, men enligt mig passar den alla oavsett ålder. Den är precis lika intressant för oss vuxna! Vi får lära oss om fåglar, blommor, fiskar, svampar, fjärilar, snigl... Läs hela recensionen

 6. Prisvärd naturvetenskap för barn!

  För alla som gillar "Känn igen 25"-serien så är denna bok en toppenbra nyhet. Här samlas 10 st böcker i en stor komplett variant.
  Dessa böcker är suveräna böcker när man har funderat och klurat med barnen en stund i naturen - men när man faktiskt också vill att barnen ska få svar också. Läste nyligen en avhandling med Cecilia Caiman på Stockholms Universitet där det bland annat lyfts upp att det finns en risk att barnen blir utan svar om man helt fokuserar enbart på utforskande arbetssä... Läs hela recensionen

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Björn Bergenholtz