Katten Nils åker till månen (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Katten Nils (del 4)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
76
Utgivningsdatum
2019-03-15
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Medarbetare
Svenske, Josefin (form)
Illustratör/Fotograf
Joakim Gunnarsson
Dimensioner
245 x 170 x 10 mm
Vikt
270 g
SAB
uHci
ISBN
9789129715620

Katten Nils åker till månen

(3 röster)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2019-03-15

Slutsåld

Katten Nils och Elake Morr bråkar om vem som ska ge Lisa Sylt den bästa födelsedagspresenten nästa vecka. De försöker överträffa varandra med sina idéer och förslagen blir bara värre och värre. Tillslut säger de att de ska ge Lisa Sylt juveler, nej juveler från månen! Och precis då går Lisa förbi och hör deras planer. Sjuttsingen! Nu måste de ju till månen och hämta juveler så inte Lisa sylt blir besviken. Bara att börja bygga månraketer.

I år är det 50 år sedan månlandningen 1969 och det firar Katten Nils genom att själv åka till månen på ett halsbrytande äventyr, där samarbete och kamratskap blir räddningen. En ny fristående bok med Katten Nils och hans vänner, fylld med spänning och som vanligt massa humor. Vem tar man med sig till en öde ö? Varför heter det inte Hip-hopcorn istället för popcorn? Och finns det verkligen smarthetspiller?
Innehåller opublicerade serier!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Katten Nils åker till månen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En underhållande seriebok fylld med humor
    Gullis lästips (Rönninge), 10 september 2019

    I serien Katten Nils åker till månen får barnen läsa om den dumdristig katten Nils och hans vänner och deras halsbrytande äventyr och massa knasiga upptåg som säkert får barn att kikna av skratt då boken är fylld med lagom spänning och massa humor och lättläst text tillsammans med färgstarka bilder som kommer hjälpa till att med läsförståelsen på ett underhållande sätt.

    Denna seriebok är en grymt bra infart till litteraturens väg.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna