Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
48
Utgivningsdatum
2021-11-12
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Medarbetare
Wigren, Jeannette (form)
Illustratör/Fotograf
Cecilia Heikkilä, Eva Eriksson, Catarina Kruusval, Maria Nilsson Thore, Laura Di Francesco
Dimensioner
236 x 185 x 21 mm
Vikt
508 g
SAB
uXyb
ISBN
9789129734669

Barnens julvisor : med ljudmodul

(13 röster)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2021-11-12

Slutsåld

Nu är det jul igen - tryck på knappen, lyssna och sjung med! En bok med inbyggd ljudspelare där du kan spela upp alla dina favoritjulvisor om och om igen, och lyssna tillsammans hela familjen. Här finns klassiska julsånger som Staffan Stalledräng, En sockerbagare och Nu är det jul igen i lekfulla nyinspelningar med både sång och ackompanjemang. Självklart finns sångtexterna i boken så att alla kan sjunga med!

Underbara bilder av några av Sveriges främsta illustratörer förhöjer julstämningen: Eva Eriksson, Lena Anderson, Catarina Kruusval och många fler. En bok som räcker hela julen!

Boken innehåller 15 klassiska julvisor: Luciasången, Goder afton, Staffan Stalledräng, Lusse lelle, Tomtarnas julnatt (Midnatt råder), Tre pepparkaksgubbar, En sockerbagare, Nu tändas tusen juleljus, Mössens julafton, Nu är det jul igen, Hej tomtegubbar, Nu har vi ljus här i vårt hus, Vi äro musikanter, Nej, se det snöar och Raska fötter springa tripp tripp tripp.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Barnens julvisor : med ljudmodul. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Kom i den rätta julstämningen
  Gullis lästips (Rönninge), 5 december 2021

  Sjung in julen med barnboken "Barnens julvisor" som är en urgullig sångbok för barn mellan 3 till 6 år.

  "Barnens julvisor" är en ljudbok med inbyggd ljudspelare där du kan spela upp alla dina favorit julvisor om och om igen, och lyssna tillsammans med hela familjen.

  Här finns 15 klassiska julvisor som sjungs av barn och vuxna, från advent via Lucia till jul.

  Boken innehåller sångtexterna som gör att alla kan sjunga med och något som förhöjer julstämningen ännu mer... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner