Comedy Queen (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2022-02-08
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Medarbetare
Neumann, Rebecka (form)
Dimensioner
178 x 110 x 15 mm
Vikt
123 g
SAB
Hcg
ISBN
9789129736564
Comedy Queen (pocket)

Comedy Queen

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Pocket, Svenska, 2022-02-08
79
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Mamma fick folk att gråta. Hon får fortfarande folk att gråta fastän hon inte ens lever. Ibland när pappa duschar hör jag att han gråter. Jag tror att han tror att det inte hörs. Men det gör det. Därför tänker jag aldrig gråta. Aldrig! Och jag tänker inte få folk att gråta. Jag tänker få folk att skratta. Det är min mission!

Sasha har just fyllt tolv år. Atomnumret för magnesium. Hennes mamma brukade säga att en del människor har funny bones. De är liksom roliga ända in till skelettet. Sen finns det de som kan lära sig att bli roliga, om de övar. Det finns också en tredje sort som inte är roliga alls, hur mycket de än försöker (troligen är Cecilia, Sashas lärare, en sån). Tyvärr misstänker Sasha att hon inte har funny bones, men hon har en plan: Hon SKA bli en riktig comedy queen! Och hon tänker öva tills vartenda halvtrist ben i kroppen är roligt. Om hon bara lyckas få folk att skratta kanske det andra försvinner. Det som ligger bakom ögonen och bränner och hotar att trilla ner för kinderna i form av - jo faktiskt - livsfarlig gråt.

Comedy Queen Augustnominerades och belönades med Barnradions bokpris 2018 - och är översatt till över 20 språk. Våren 2022 kom Comedy Queen även som film, i regi av Sanna Lenken.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Comedy Queen
  2. +
  3. Här ligger jag och blöder

De som köpt den här boken har ofta också köpt Här ligger jag och blöder av Jenny Jägerfeld (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Comedy Queen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 6 april 2022

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Boken Comedy Queen är en ungdomsbok av författaren Jenny Jägerfeld som kom ut för fyra år sedan. Jag tyckte mycket om boken som var både välskriven och lättläst, rolig och gripande, viktig och berörande. Kan varmt rekommenderas till så väl unga som gamla.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jenny Jägerfeld