Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Hjälparbyrån (del 2)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
107
Utgivningsdatum
2016-03-21
Upplaga
1
Förlag
B Wahlströms
Medarbetare
Engström, Cecilia D (form)
Illustratör/Fotograf
Mats Minnhagen
Dimensioner
211 x 147 x 10 mm
Vikt
236 g
SAB
Hcf
ISBN
9789132167195

Hjälparbyrån. Fallet med sjömonstrets förbannelse

(2 röster)
Inbunden, Svenska, 2016-03-21
108 kr
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Simon och Nova simmade genom det täta sjögräset. Vattnet bubblade och skummade omkring dem. Men sjömonstret var snabbare. Det var redan ikapp. Nova kände hur det nafsade efter hennes fötter. Om någon sekund skulle monstret sluka dem!

Tvillingarna Nova och Simon startade sin halvhemliga hjälparbyrå när de hade som allra tråkigast en varm sommardag. Efter det första uppdraget förstod de att fantastiska varelser och magiska platser finns runt hörnet för den som vågar titta efter ordentligt. Men Hjälparbyråns andra uppdrag är svårare än det första. Nova och Simon följer med den mystiske Julian till botten av en djup sjö. Där upptäcker de att det vilar en förbannelse över alla sjöjungfrur och vattumän. Hjälparbyrån måste bryta den. Men hur lätt är det, när man samtidigt måste tampas med otäcka sjömonster och en trio elaka häxor?

Det är en text som är skriven med ett driv som för läsaren fort framåt Miljöskildringarna är bra och detaljerade, så att man liksom kan se den lilla småstaden framför sig, eller för den delen vattumännens undervattniska palats."
BTJ-häftet nr 6, 2016. Lektör John Karlsson

Edfeldt lyckas bra även i denna andra bok. Spännande och roligt med blandningen av sagoväsen och vanliga skolbarn och förhoppningsvis kommer det fler böcker i serien.
Ungtro om Fallet Med Sjömonstrets Förbannelse
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hjälparbyrån. Fallet med sjömonstrets förbannelse
  2. +
  3. Hjälparbyrån. Fallet med den försvunna enhörningen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hjälparbyrån. Fallet med den försvunna enhörningen av Daniel Edfeldt (inbunden).

Köp båda 2 för 216 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Hjälparbyrån. Fallet med sjömonstrets för...