Hilda och årets kalas (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Hilda (del 1)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
94
Utgivningsdatum
2018-08-07
Upplaga
1
Förlag
B Wahlströms
Illustratör/Fotograf
Annika Lundholm Moberg
Dimensioner
215 x 145 x 10 mm
Vikt
216 g
SAB
Hcf
ISBN
9789132205293

Hilda och årets kalas

(4 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2018-08-07
129
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Christina Lindströms serie om Hilda och hennes vänner är varm och charmig, med mycket igenkänning för barn i lågstadieåldern. Hilda gillar allt möjligt. Hårdrock, hästar och rockringar. Och så spelar hon flöjt. Hennes två bästisar Bella och Henning bor i samma hus. Men en lunchrast vänds hela Hildas liv upp och ner. Wilma i klassen ska ha kalas i bowlinghallen det ska till och med bli Årets kalas. Både Bella och Henning är bjudna. Alla verkar faktiskt vara bjudna, utom Hilda. Plötsligt känns det som om Hilda inte har några kompisar längre och ingen förstår att något är fel. Inte ens mamma. Hon har fullt upp med att oroa sig för att bilen är trasig och att det kommer att bli dyrt att laga den.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hilda och årets kalas
 2. +
 3. Har du mens, eller?

De som köpt den här boken har ofta också köpt Har du mens, eller? av Moa Eriksson Sandberg (inbunden).

Köp båda 2 för 326 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Hilda och årets kalas. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Viktig läsning
  Kaffeläsaren, 27 augusti 2018

  Hilda gillar hästar, hårdrock, rockringar och sina bästisar Bella och Henning. Men en lunchrast vänds Hildas liv upp och ner. Wilma i klassen ska ha kalas i bowlinghallen. Både Bella och Henning är bjudna. Alla verkar vara bjudna utom Hilda! 🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴
  Det här är en bok jag fick ont i magen av att läsa. Författaren fångar känslan av att va... Läs hela recensionen

 2. Hur gör jag för att passa in?

  Boken handlar om Hilda som är väldigt bra kompis med Henning och Bella som är både grannar och klasskamrater. Tre väldigt olika personer med en väldigt fin vänskap med acceptans för varandras
  sätt att vara.
  En dag visar det sig att Wilma i klassen ska ha kalas - årets kalas på bowlinghallen! Och Hilda är inte bjuden, trots att hela övriga klassen är det.
  Hilda blir ledsen och osäker pga av detta och det påverkar hela Hildas vardag och kompisrelationer. Hon blir osäker på om henn... Läs hela recensionen

 3. Christina Lindström en favoritförfattare
  @barnbokstips, 23 augusti 2018

  "Jag brukar vara bra på att balansera. Bara inte när jag får höra om kalas som jag inte är bjuden på." Christina Lindström är en av mina favoriter så ville inte lägga den här i barnens bokhög. Läste den själv så får barnen höra den sen.

  Christina Lindström skriver så det verkligen känns att det är Hilda som pratar/tänker. Hon skriver med korta meningar och blandar humor och allvar.

  Hildas bästisar är Bella och Henning och de går alla tre i samma klass. En dag förstår Hilda ... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Christina Lindström