Maja och jullovsmysteriet (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
164
Utgivningsdatum
2018-10-05
Upplaga
1
Förlag
B Wahlströms
Medarbetare
Danneker Engström, Cecilia (form)
Dimensioner
211 x 141 x 14 mm
Vikt
264 g
SAB
Hcg
ISBN
9789132207792
Maja och jullovsmysteriet (inbunden)

Maja och jullovsmysteriet

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2018-10-05

Slutsåld

Perfekt jullovsläsning för den mysteriesugna!
Maja ska precis fylla elva år och bor i Stockholm med sin familj. Så berättar plötsligt hennes föräldrar att de har ärvt ett slott och att hela familjen ska flytta dit. Maja blir förtvivlad - hon vill inte flytta till något läskigt gammalt slott och framför allt vill hon inte lämna sin bästis Ingo. Men det blir som föräldrarna bestämt och Maja tvingas följa med. Väl där börjar det genast hända mystiska saker - det verkar som att slottet vill bli av med den nya familjen! Långsamt dras Maja in i en värld som är full av hemligheter och mysterier ?

Maja och jullovsmysteriet gavs först ut som ljudserie vintern 2017 och blev mycket uppskattad. Nu har Anna-Carin Collin bearbetat om den till en spännande barnbok med högt tempo.

Anna-Carin Collin är utbildad skrivarpedagog, terapeut och copywriter. Hon har gett ut en roman, ett antal noveller och debuterar nu som barnboksförfattare med Maja och jullovsmysteriet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Maja och jullovsmysteriet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Bra karaktärer.

    Maja och jullovsmysteriet har en hyfsat lång startsträcka, min A tyckte att boken började komma igång först när vi kom till kapitel nio (halvvägs genom boken). Men boken var tillräckligt bra även fram till den punkten då A ville fortsätta läsa boken även innan kapitel 9. Sen misstänker jag att det är ett medvetet val av författaren för att bygga upp bokens mystiska stämning. Har man ett barn som har svårt för att orka läsa själv och inte har tålamod för den långa startsträckan - ja då kanske ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bokvideo