Avgrunden (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Avgrunden (del 1)
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
252
Utgivningsdatum
2019-04-05
Upplaga
1
Förlag
B Wahlströms
Översättare
Sabina Söderlund
Originaltitel
The Darkdeep
Medarbetare
Neumann, Rebecka (form)
Dimensioner
210 x 138 x 18 mm
Vikt
349 g
SAB
Hcg
ISBN
9789132210082
Avgrunden (kartonnage)

Avgrunden

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Kartonnage,  Svenska, 2019-04-05
143
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Avgrunden (första delen av två) är en spännande, övernaturlig och mörk berättelse för Stranger Things-fansen och alla andra.

Vi får följa fyra tolvåringar som av en slump hamnar mitt i lockande men farlig lek med det övernaturliga. I den täta dimman är havsviken nedanför den branta klippan svår att upptäcka och där faller Nico ner. När de andra till slut hittar honom, upptäcker de samtidigt något annat. En avgrund. När Emma låter sin hand klyva ytan på den tjocka, svarta vätskan, sväljer avgrunden hela henne. Väl uppe igen berättar hon vad hon sett, och ser gestalter hämtade från hennes barndoms minnen. Det visar sig vara hysteriskt roligt att trolla fram skepnader och syner som alla försvinner efter en stund. Men för varje gång verkar det som om varelserna som följer med upp blir större, farligare, otäckare. Och de stannar kvar allt längre, följer med upp på land, bland husen, in i barnens rum.

De har väckt något uråldrigt till liv, något som känner till barnens önskningar och drömmar, men även deras hemligheter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Avgrunden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En övernaturlig mysterium-thriller.
    Gullis lästips (Rönninge), 4 juni 2020

    Avgrunden är första delen av två som är en spännande, övernaturlig och mörk berättelse för Stranger Things-fansen och alla andra.

    "När Nico och hans två kompisar Tyler och Emma ger sig ut för att testflyga hans nya drönare vid Still Cove blir de avbrutna av ett skolans största mobbargäng. Som resulterar att Nico ramlar ner för för en klippa rakt ner det iskalla vattnet i det mystiska viken som alla vet att man borde göra sitt bästa för att undvika. Vännerna Tyler och Ella - och till ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna