En egen häst (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Två världar (del 1)
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
141
Utgivningsdatum
2019-08-30
Upplaga
1
Förlag
B Wahlströms
Medarbetare
Sundberg, Maria (form) / Öberg, Bengt (foto)
Dimensioner
211 x 140 x 10 mm
Vikt
242 g
SAB
Hcg
ISBN
9789132210624

En egen häst

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Kartonnage,  Svenska, 2019-08-30
139
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Juli har precis börjat i sexan. Hon har gått på ridskola i fem år och är duktig men har börjat tröttna lite. Det är omöjligt att utvecklas och tävla om man inte har en egen häst. Och det finns inget Juli längtar efter mer än just en egen häst.
Så händer något Juli är helt oförberedd på - plötsligt vill hennes föräldrar skiljas. Allt går fort och blir bara värre för varje dag. Högljudda bråk och skitsnack. Ingen ser Juli, ingen tröstar henne eller förklarar varför. Hela hennes tillvaro slås sönder och hon vet inte vad hon ska ta sig till. Mamma har rest till Irland och pappa bara jobbar. Allt är ett enda, fruktansvärt kaos.
Men efter ett tag börjar Juli ana att det som hänt kanske inte måste vara enbart en katastrof. På något sätt verkar det till och med kunna leda till att hon får en egen häst ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En egen häst. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Trevlig start på serien!
    Kaffeläsaren, 11 november 2019

    En egen häst är den första delen i nya serien Två världar som handlar om Juli som går i sexan. Hon älskar hästar och har ridit på ridskola i många år men känner inte att hon riktigt utvecklas som hon vill och drömmer om en egen häst.
    I skolan är hon ganska ensam sen klassen delades och bästa kompisen hamnade i en annan klass. På hemmaplan är det tufft då föräldrarna är osams och inte talar med varandra så Juli tar sin tillflykt till stallet.
    Pia Hagmar har skrivit åtskilliga böcker ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Pia Hagmar