Sommarens bästa pocketerbjudande
I fel sällskap (inbunden)
På topplistor
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Morden i Sandhamn (del 9)
Antal sidor
523
Utgivningsdatum
2018-05-14
Förlag
Bokförlaget Forum
Medarbetare
Grandin, Elina (form)
Dimensioner
225 x 150 x 40 mm
Vikt
668 g
SAB
Hc
ISBN
9789137141916
I fel sällskap (inbunden)

I fel sällskap

(25 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden Svenska, 2018-05-14
Bokus Pluspris: 179 195
Handla inloggad för att ta del av Bokus Pluspris
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En kvinna på flykt

Nora Linde står inför sitt mest komplicerade fall. Ledaren för en av Stockholms största narkotikaligor anklagas för ekobrott eftersom det inte går att fälla honom för droghandel. Situationen blir snart hotfull.

Den unga kvinnan Mina är på desperat flykt undan sin man sedan han nästan har slagit ihjäl henne. Allt hon vill göra är att skydda sin son, men hon är en nyckelperson i den kommande rättegången - om Nora kan förmå henne att vittna.

Andreis Kovac bär på mörka minnen från krigets Bosnien som han lämnade som barn. Han är beredd att göra allt för att krossa sina fiender och få tillbaka sin hustru, Mina, och skyr inga medel för att få sin vilja igenom.

Människor i Minas närhet offras i Andreis krig och Thomas Andreasson dras in i fallet. Samtidigt som han kämpar med sitt sönderfallande äktenskap måste han se på när Nora tar allt större risker för att rädda Mina från undergång.

I fel sällskap, Viveca Stens senaste bok om åklagaren Nora Linde och polisen Thomas Andreasson, är en gastkramande thriller om människors ondska och svaghet och de sår vi bär med oss från barndomen.

"I fel sällskap är en omskakande berättelse om hänsynslös narkotikahandel och kvinnomisshandel som får en speciell botten genom den parallellhistoria om Andreis uppväxt i Bosnien i inledningen av Bosnienkriget som följer nutidshandlingen. ... en väl berättad och riktigt otäck deckarintrig med många bottnar och gör I fel sällskap till en av seriens bästa böcker."

Skånska Dagbladet
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. I fel sällskap
 2. +
 3. Ett mörker mitt ibland oss

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ett mörker mitt ibland oss av Mari Jungstedt (inbunden).

Köp båda 2 för 368 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av I fel sällskap. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Besviken

  Håller med en annan som skrivit exakt samma sak som jag upplevde! ! "Torsdagen den 17 maj kom äntligen den senaste boken av Viveka Sten, som jag beställt för flera månader sedan. Jag slog mig ner för att ha en högtidsstund med en ny deckare! Döm om min förvåning när det visade sig att det var samma historia som visats på TV 4 kvällen innan, i Morden i Sandhamn och som skulle avslutas samma kväll. Lite detaljer skiljde filmen och boken åt, men grundhistorien var samma.. Om nu filmen kommer ut ... Läs hela recensionen

 2. Man blir så besviken!

  Torsdagen den 17 maj kom äntligen den senaste boken av Viveka Sten, som jag beställt för flera månader sedan. Jag slog mig ner för att ha en högtidsstund med en ny deckare! Döm om min förvåning när det visade sig att det var samma historia som visats på TV 4 kvällen innan, i Morden i Sandhamn och som skulle avslutas samma kväll. Lite detaljer skiljde filmen och boken åt, men grundhistorien var samma.. Om nu filmen kommer ut före boken borde det inte finnas en notering på bokomslaget och på reklamen om det ? Man känner sig så lurad!

 3. I fel sällskap

  Toppen läste ut den på 3 dagar.
  Hoppas det kommer fler böcker i samma stil.
  Alltid kul att läsa om Sandhamnsmorden då man känner igen omgivningen.

 4. I fel sällskap
  Tina, 28 maj 2018

  Som vanligt välskriven. Trots det, tyvärr alltid, aktuella ämnet blev jag inte engagerad i boken. Jag tyckte den var väldigt förutsägbar och kände inte samma mervärde som i de böcker jag läst av henne tidigare.

Visa alla 4 recensioner

Bloggat om I fel sällskap