Massor av pocketfynd
Vår egen lilla hemlighet (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Hagfors (del 4)
Antal sidor
376
Utgivningsdatum
2015-04-22
Förlag
Bokförlaget Forum
Medarbetare
Hammarström, Helena (form)
Dimensioner
221 x 141 x 32 mm
Vikt
559 g
SAB
Hc
ISBN
9789137144061
Vår egen lilla hemlighet (inbunden)

Vår egen lilla hemlighet

(37 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden Svenska, 2015-04-22
197
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Vad händer när ingen ser?

"Jag vet att hon är död. Jag känner det på mig."

Vår egen lilla hemlighet är fjärde delen i Ninni Schulmans populära Hagforsserie. Oavlåtligt spännande kriminalromaner om en verklighet som de flesta känner igen sig i, långt från storstäderna och idylliska semesterparadis.

En kväll i april kommer socialsekreterare Anna-Karin Ehn inte hem från sitt arbete och hennes make anmäler henne försvunnen. Han vet att hon har blivit hotad på sitt jobb och fruktar det värsta.

Dagen därpå hittas Anna-Karins bil övergiven vid vägkanten några mil utanför Hagfors. Polisen hittar spår av blod i bilen och man misstänker att hon har utsatts för ett brott. Anna-Karin verkar ha levt ett helt vanligt liv med man och barn, men när man börjar skrapa på den prydliga ytan upptäcker man att hon har många hemligheter. Kan de ha lett till hennes försvinnande?

Vår egen lilla hemlighet är en kriminalroman om makt, utsatthet och om det fruktansvärda som kan ske bakom lyckta dörrar. Och precis som i de tidigare böckerna får vi följa journalisten Magdalena Hansson och poliserna Petra Wilander och Christer Berglund.

"Vår egen lilla hemlighet är mycket mer än en deckare ... Schulman väjer inte, det som händer i boken kan ske i verkligheten. Hon är en av Sveriges främsta kriminalförfattare och samhällsskildrare."
Kristianstadsbladet

"Ninni Schulman är en skicklig berättare på många plan, och det är naturligtvis spänningen som står i centrum för berättelsen."
Dagens Nyheter


"I Vår egen lilla hemlighet lägger sig Schulman väldigt nära Katarina Wennstams feministiska spänningsromaner. ... Romanen, som utspelas under några dagar runt Valborg, är rakt berättad och smart konstruerad med en stadigt ökande spänning och flera överraskande vändningar."
Göteborgs-Posten


"Ninni Schulman har vid det här laget utvecklat en fin känsla för att aldrig låta den stora dramatiken, klyschorna eller genreförväntningarna ta överhanden. Hon håller sig nära intill huvudpersoner och även offer och anhöriga. Vår egen lilla hemlighet handlar dessutom till stor del om allt det som döljs bakom polerade familjefasader och det är betydligt mer skrämmande än den mest rafflande seriemördarhistoria. Ninni Schulman lyckas göra verkligheten precis så skrämmande som den kan vara. Som vanligt har hon också utrymme för fina och verklighetsförankrade skildringar av så väl polisernas som Magdalena Hanssons arbetsmiljö utan att det känns påklistrat. I alla stillsamhet skriver Ninni Schulman helt enkelt riktigt, riktigt bra kriminalromaner som förtjänar många läsare. Själv har jag utvecklat ett litet beroende av hennes huvudpersoner och ser fram emot att följa dem i många, många fler böcker."
Skånska Dagbladet

"Vår egen lilla hemlighet är en obehaglig studie i vardagsvåld och övergrepp i nära relationer. ... en mycket spännande och bra kriminalroman. Rent av Schulmans bästa."
Östgöta Correspondenten

"Det är spännande, välskrivet, ibland otäckt men framför allt väldigt, väldigt bra. Efter att ha läst samtliga hennes böcker, det här är den fjärde i ordningen, kan jag konstatera att det här är den bästa. ... Mitt enda råd till den som ännu inte läst boken är: Gör det! Ni kommer inte att ångra er!"
Värmlands Folkblad

"Jag hade svårt att lägga ifrån mig boken som är fängslande och lättläst även om skildringarna av ett par olyckliga familjeförhållanden framkallar rysningar hos läsaren."
Tranås-Posten

"Hon bygger upp en spänning och låter texten accelerera ju närmare bokens klimax läsaren kommer. Det är svårt att lägga den ifrån sig. ... Jag får en inblick i flera personers perspektiv, vilket känns berikande. ... Man kommer nära. Och det blir emellanåt riktigt otäckt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vår egen lilla hemlighet
 2. +
 3. Bara du

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bara du av Ninni Schulman (inbunden).

Köp båda 2 för 391 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Vår egen lilla hemlighet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. En skrämmande verklighet
  Christer Åhs, 3 april 2017

  Min första bok av Ninni Schulman ger mersmak, hon har ett sätt att beskriva en händelse från ett tänkbart scenario som är skrämmande likt verkligheten. Jag uppskattar att de orter och platser som finns med i boken är verkliga, fiktiva platser ger inte samma känsla för det som beskrivs faktiskt kan hända. En mycket bra skriven deckare, bravo.

 2. Bra författare
  Annsjo, 17 juni 2016

  Gillar verkligen hennes böcker och det sätt hon skriver på. Väntar förväntansfullt på nästa bok. Kan varmt rekommendera denna författare.

 3. Bra deckare
  Stephan Gullberg, 12 augusti 2015

  Ninni Schulman lyckas fortsätta sin serie med deckare i värmländsk Hagforsmiljö utan att upprepa sig. Berörande läsning där även storstadsbor känner igen sig i småstadslivet.

 4. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 10 maj 2015

  Det här är Ninni Schulmans fjärde bok i serien om journalisten Magdalena och poliserna i Hagfors. Jag har läst dom tre tidigare och tyckt att dom alla har varit mycket bra. Här är länkar till mina recensioner av böckerna i den ordning dom har utgetts: "Flickan med snö i håret", "Pojken som slutade gråta", och "Svara om du hör mig".

  Ninni Schulmans nya bok, "Vår egen hemlighet", var precis lika bra som dom tre tidigare böckerna. Jag tycker väldigt mycket om Ninnis sätt att skriva. Lät... Läs hela recensionen

Visa alla 4 recensioner

Bloggat om Vår egen lilla hemlighet