Få det gjort! : svart bälte i vardagseffektivitet (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
398
Utgivningsdatum
2016-01-07
Förlag
Bokförlaget Forum
Översättare
Katarina Jansson
Originaltitel
Getting Things Done
Medarbetare
Kühlhorn, Lotta (form)
Dimensioner
230 x 155 x 30 mm
Vikt
577 g
SAB
Dokb,Qbaa
ISBN
9789137147734

Få det gjort! : svart bälte i vardagseffektivitet

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad, Svenska, 2016-01-07
194 kr
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Effektivitet utan stress - metoden som har blivit en världssuccé

Äntligen kommer effektivitetsgurun David Allens efterfrågade Få det gjort! i ny totalreviderad och nyöversatt utgåva. Boken som har blivit något av en bibel för företagsledare och privatpersoner världen över.

Så hinner du mer, når bättre resultat och får tid över. Genom att arbeta smartare och mer strukturerat mår du bättre och får samtidigt mer gjort. Att överblicka det som ska göras, att organisera och priorititera på rätt sätt, det går att tillämpa på alla områden i livet. Här lär du dig bland annat: Vad som behövs för att skapa att göra-listor som verkligen fungerar. Hur snabbtricket "tvåminutersmetoden" frigör arbetstid och skapar sinnesro. Att en gång för alla få grepp om din mejlbox - på riktigt!

David Allens GTD-metod (Getting Things Done) är oslagbar när det gäller att uppnå effektivitet utan stress och vinner hela tiden nya angängare. I Sverige har boken sålt i över 80 000 exemplar. Den efterfrågade nyutgåvan är helt omgjord och anpassad till det digitala livet med smartphones och en ständigt uppkopplad tillvaro..

"Få det gjort! utkom första gången 2002 och blev snabbt en enorm succé. Tusentals människor har läst den i syfte att bli mer effektiva och få mer gjort. Författaren David Allen kan närmast beskrivas som en effektivitetsguru och hans GTD-metod (get things done) har fått enormt genomslag runtom i världen. Kanske för att den faktiskt är ganska enkel och genomförbar. Det handlar egentligen bara om att sätta igång att använda metoden och sedan bibehålla arbetet med den. I den här nyreviderade och nyöversatta upplagan har Allen lagt till en hel del
information som bland annat rör de nya digitala/sociala medierna, det globala samhället samt ny forskning inom kognitionsområdet som berör GTD-metoden. Allen har även försökt bredda boken för att nå ut till en bredare publik än vad som kanske inledningsvis var syftet. Få det gjort! är en verklig handbok som trots sitt gedigna omfång kan användas om och om igen." BTJ
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Få det gjort! : svart bälte i vardagseffektivitet
 2. +
 3. De 7 goda vanorna : grunden för personlig utveckling och hållbart ledarskap

De som köpt den här boken har ofta också köpt De 7 goda vanorna : grunden för personlig utvec... av Stephen Covey (häftad).

Köp båda 2 för 409 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Få det gjort! : svart bälte i vardagseffektivitet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Bästa produktivitetsboken i år!
  Nyfiken, 7 augusti 2016

  Har just läst boken och börjat följa Allens gtd-system. Det märks att han är gtd:s fader och den här reviderade utgåva ligger i tiden trots att det är många år sedan första upplagan kom.
  Boken håller på att förändra mitt liv! Ser verkligen fram emot en mer avslappnad stressfri approach till jobb och privatliv.
  Efter första genomläsningen håller jag nu på att skapa "systemet" och det kommer nog att krävas en genomläsning till innan allt sitter. Jag har tex fortfarandde inte valt om jag... Läs hela recensionen

 2. Många sidor och lite innehåll
  Superwoman, 2 februari 2016

  Boken är mycket amerikansk och känns gammaldags. Rekommenderar boken "Klart! Bli superstrukturerad på 31 dagar" istället som är mer anpassad till svenska förhållanden. Författaren heter David Stiernholm.

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Få det gjort! : svart bälte i vardagseffe...