Hon som vakar (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
239
Utgivningsdatum
2017-08-09
Förlag
Bokförlaget Forum
Medarbetare
Olsson, Nils (form)
Dimensioner
220 x 145 x 17 mm
Vikt
398 g
SAB
Hc
ISBN
9789137147895
Hon som vakar (inbunden)

Hon som vakar

(6 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden Svenska, 2017-08-09
192
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Författaren Elena har nyligen separerat från sin man och bor tillfälligt i ett radhus utan mycket kontakt med omvärlden. Den enda hon träffar regelbundet är sin syster, men deras relation är ansträngd och fylld av hemligheter.Håglös och med skrivkramp börjar hon iaktta grannfamiljen tvärs över gården. Bakom den prydliga fasaden tycks ett mörkt drama pågå mellan mannen och hustrun. Elena kan inte motstå impulsen att följa familjen Storm i smyg och ju längre hon går i sina ansträngningar, desto större blir oron för att något fruktansvärt är på väg att ske.När tonårssonen Leo söker kontakt med Elena får hon direktinsyn i familjens liv. Det blir tydligt att hans mamma är en kvinna med ett mörkt förflutet, en kvinna kapabel till fruktansvärda handlingar. Elena dras in i en karusell som snurrar allt snabbare och som snart hotar att leda till katastrof för både henne och familjen Storm.

Hon som vakar är ett psykologiskt relationsdrama med skärpa, svärta och stor spänning. Var går egentligen gränsen mellan vansinne och förtvivlan?
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hon som vakar
 2. +
 3. Skyddsängeln

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skyddsängeln av Sofie Sarenbrant (pocket).

Köp båda 2 för 241 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Hon som vakar. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 25 juli 2018

  Caroline Eriksson har gett ut fyra böcker. Först två historiska böcker som bygger på gamla verkliga mordfall, men dom två har jag inte läst.

  Sen så gav hon ut den psykologiska spänningsromanen De försvunna, som jag läste för ett par år sedan, och tyckte väldigt mycket om. Länken går till min recension av boken.

  Nu har jag läst Caroline Erikssons fjärde bok, Hon som vakar, som jag tyckte var precis lika bra som hennes förra bok.

  Boken är spännande, lättläst, gripand... Läs hela recensionen

 2. Recension av jonssonsbookworld.blogg.se
  jonssonsbookworld.blogg.se, 18 februari 2018

  Jag rycks väldigt snabbt med i handlingen och blir intresserad av att veta mer om Elena och hennes liv. Det ligger hela tiden en spänning i luften medan dagarna går och hon iakttar familjen Storm mer och mer och försöker pussla ihop hur deras liv och handlingar hänger ihop. Precis som i Carolines förra bok De försvunna blir jag lurad när jag tror mig veta hur det hänger ihop och blir lika överraskad än en gång när trådarna knyts samman. Känslor och relationer är väldigt fint och skickligt bes... Läs hela recensionen

 3. En bok som är svår att lägga ifrån sig!
  Kim M. Kimselius, 3 december 2017

  Caroline Eriksson bygger upp en kuslig stämning redan från början. Det är driv i berättelsen och karaktärerna är bra beskrivna. Jag tycker inte om huvudpersonen, men det är ju inget måste för att man ska tycka om berättelsen, som överraskar med en tvist. Upplösningen är spännande och oväntad.

  En bok som var svår att lägga ifrån sig, en riktig bladvändare! Läs den!

 4. Spännande
  Villivonkansbooks, 28 augusti 2017

  Elena som är författare har precis separerat från sin man och bosatt sig i ett lånat radhus. Hon börjar iaktta familjen som bor tvärs över gården, där ett mörkt drama verkar pågå.
  Boken har ett bra driv redan från första sidan, jag läste hela boken från pärm till pärm på två timmar. Historien är spännande med en tvist, allt är inte som man tror när man läser den. Störde mig dock på huvudpersonen en hel del, vilken jobbig människa. Vilket tyvärr drog ner hela historien för mig.

 5. Intressant om dysfunktionella relationer
  Annette Juhlin, 23 augusti 2017

  Minnesbilder från vad som skett tidigare i kvinnans liv blandas med vad som sker nu. Men kan man vara säker på att det som verkar ske, verkligen sker? Att det som har skett, verkligen har skett? Vad är verklighet och vad är fantasi? Plötsligt tycks det inte finns något klar gräns däremellan, allt smälter samman.

  Jag gissar ganska snart hur historien hänger ihop, vem som egentligen gör vad och vem som är vem. Det är snårigt, men inte tillräckligt snårigt. Jag upplever inte heller hist... Läs hela recensionen

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Caroline Eriksson