Massor av pocketfynd
Be inte om nåd (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Max Anger (del 1)
Antal sidor
487
Utgivningsdatum
2016-08-03
Förlag
Bokförlaget Forum
Medarbetare
Grandin, Elina (form)
Dimensioner
250 x 145 x 25 mm
Vikt
695 g
SAB
Hc
ISBN
9789137147932
Be inte om nåd (inbunden)

Be inte om nåd

(3 röster)
Inbunden Svenska, 2016-08-03
192
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Hur långt måste du gå för att rädda ditt land, kärleken och dig själv?

Året är 1996 och det är snart dags för val i Ryssland. Pashie, en ung kvinna som jobbar åt ett svenskt företag med intressen i Ryssland, försvinner plötsligt i Sankt Petersburg. Samtidigt sker en rad intrång i telefonnäten i Stockholm, attacker som skulle kunna hota Sveriges säkerhet.

Pashies svenska pojkvän och kollega, attackdykaren och Rysslandsspecialisten Max Anger, åker till Sankt Petersburg för att leta efter sin älskade. Under sökandet hittar han ledtrådar som tyder på att hon har kommit en mystisk organisation på spåren, en organisation som verkar för en återgång till totalitärt styre och som tycks planera ett angrepp mot väst. Är det de som har kidnappat Pashie?

Fler oskyldiga faller offer för den hänsynslösa organisationen och det blir alltmer uppenbart för Max att tiden håller på att rinna ut. Kanske är Pashie redan död ... Samtidigt inser han att det finns en koppling mellan Pashies försvinnande och hans eget förflutna. Ska han äntligen få reda på hur hans pappa hamnade som fosterbarn på den lilla ön Arholma i Stockholms skärgård i mars 1944? Nutid och dåtid knyts samman på oväntade sätt.

För att rädda kvinnan han älskar och stoppa hotet mot Sverige måste Max Anger konfrontera en gränslös ondska. För att lyckas måste han omvärdera allt han vet om sig själv.

"Österdahls debut är helt enkelt gedigen. Han utnyttjar sin personliga erfarenhet av Ryssland på ett effektivt sätt och han kryddar med ett välformulerat och tydligt språk."
Borås Tidning
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Be inte om nåd
 2. +
 3. Tio svenskar måste dö

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tio svenskar måste dö av Martin Österdahl (inbunden).

Köp båda 2 för 384 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Martin Österdahl

 • Tio svenskar måste dö

  Martin Österdahl

  Vem står näst på tur? Under en gårdsauktion i Roslagen hittas en död man i en brudkista. Han är delad på mitten och har märkliga symboler inristade i pannan. Den döde visar sig vara chef på migrationsverket och är den första i en rad av högt uppsa...

 • Der Kormoran

  Martin Österdahl

  Sankt Petersburg: Eine junge Frau verschwindet spurlos. Stockholm: Ein Hackerangriff legt das Mobilfunknetz lahm. Russlandexperte Max Anger ermittelt! Paschie, Mitarbeiterin einer schwedischen Denkfabrik, verschwindet in Sankt Petersburg spurlos. ...

Bloggat om Be inte om nåd