Smulklubbens skamlösa systrar (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-10-03
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137148625
Smulklubbens skamlösa systrar (e-bok)

Smulklubbens skamlösa systrar (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2016-10-03
59
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Sanslöst rolig berättelse om lesbisk kärlek i dagsboksform

Smulklubbens skamlösa systrar är Mian Lodalens skönlitterära debut. Det är också en mycket varm och dagsaktuell skildring av stark vänskap, sex och relationer under ett år i Stockholm.
I centrum för berättelsen står den ständigt luspanka frilansskribenten My, krönikör i tidningen Queer Express. Vi följer henne under ett händelserikt år som inleds med att hon vaknar upp med en kraftig hjärnskakning på Södersjukhusets akut.
My lever singelliv i en tillvaro där hon plockar upp smulorna från andras raserade relationer. Ständigt sexhungrande föredrar hon gifta heterotjejer framför att binda sig i en fast relation med en riktig flata. Hon har en osviklig förmåga att hamna i omöjliga situationer och när den gudabenådat vackra C-kupan kommer i hennes väg går hon inte att stoppa.
Stödtruppen består av smulsystrarna Mackan och Hedda som alltid finns till hands. De drar med henne på ständigt nya äventyr i allt från demonstrationer och vilda fester till kalas bland överklassens högdjur.
Smulklubbens skamlösa systrar är en banbrytande bok i sitt slag. Det är en rapp och underhållande roman som utspelar sig i homovärlden. Mian Lodalen har ett alldeles eget språk och en träffsäker formuleringsförmåga. Hon blandar skarpsynta iakttagelser om heteroliv och homoidentitet i sin välskrivna historia om My, Hedda och Mackan.

Omslagsformgivare:Anders Timrén
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Smulklubbens skamlösa systrar