Allt jag önskade (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
439
Utgivningsdatum
2017-05-15
Förlag
Bokförlaget Forum
Översättare
Ann Björkhem
Originaltitel
All I Ever Wanted
Medarbetare
Henriksson, Anna (form)
Dimensioner
220 x 145 x 35 mm
Vikt
578 g
SAB
Hce
ISBN
9789137150338
Allt jag önskade (inbunden)

Allt jag önskade

(32 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden Svenska, 2017-05-15
65
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Med succétitlar som Ensamma hjärtan och hemlösa hundar, Hundra omistliga ting och När livet börjar om kommer Lucy Dillon nu med en ny efterlängtad roman.Caitlins liv är en enda röra. Hon är gift med en man som alla gillar, men äktenskapet knakar i fogarna och hennes självkänsla är i botten. Den enda lösningen verkar vara att separera. Men när pappa flyttar hemifrån slutar deras fyraåriga dotter Nancy att prata. Hon, deras lilla solstråle, som alltid brukade prata oavbrutet är helt förändrad.Nancys faster, Eva, har nyligen blivit änka. Nu tvingas hon gå vidare utan sin man - och utan att ha förverkligat drömmarna som hon givit upp för hans skull. Hon känner sig ensam, men hennes två livliga mopsar är en tröst i sorgen.När Eva går med på att låta Nancy komma och bo hemma hos henne ett par gånger i månaden förändras tillvaron för alla inblandade. Både Caitlin och Eva ser plötsligt sina äktenskap i ett nytt ljus - och de upptäcker vad de själva egentligen innerst inne vill.En härligt hoppingivande och hjärtevärmande bok om förlorade drömmar och nya möjligheter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Allt jag önskade. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 17 juli 2017

  Det här är den sjunde boken skriven av den engelska feelgood-författaren Lucy Dillon, och den tredje som jag läser av henne. Tidigare så har jag läst Tango för vilsna själar och När livet börjar om. Tyckte mycket om dom båda två.

  Och jag tyckte även om den här boken, Allt jag önskade. Ungefär som tidigare, eller kanske till och med ännu något bättre.

  Boken är välskriven, fängslande, berörande, lättläst, gripande, smårolig, snabbläst, och ganska så förutsägbar. Rekommendera... Läs hela recensionen

 2. Riktig feelgood
  Villivonkansbooks (Örebro), 7 juli 2017

  Äktenskapet knakar i fogarna och Caitlins självkänsla är i botten. Den enda lösningen verkar vara att separera. Men när pappa flyttar hemifrån slutar deras fyraåriga dotter Nancy att prata. Deras solstråle som alltid brukade hoppa, skutta och babbla oavbrutet är helt förändrad. Nancys faster Eva är änka och bor ensam i en stor herrgård. När Eva går med på att låta Nancy och hennes bror komma och bos hos henne ett par gånger i månaden, så förändras tillvaron för alla.
  Jag är svag för denna... Läs hela recensionen

 3. Feelgood !
  läst mycket, 22 juni 2017

  Jag har läst alla tidigare böcker av Lucy Dillon och tyckt mycket om dem. Den här gör mig inte besviken, jag får en varm känsla i magen och hjärta när jag vänder blad efter blad. Som alltid vill jag veta; Hur gick det sedan ?? Mysig !!

 4. Lucy Dillon gör mig aldrig besviken
  Dalarna, 29 maj 2017

  Svårt att sluta läsa boken när man börjat med sidan 1.
  Som sig bör är alltid hundarna med i händelserna. Spänningen och romantiken finns.
  Lika bra bok som hennes övriga böcker.

Visa alla 4 recensioner

Bloggat om Allt jag önskade