Omgiven av psykopater : så undviker du att bli utnyttjad av andra (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
271
Utgivningsdatum
2017-05-17
Förlag
Bokförlaget Forum
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
215 x 155 x 22 mm
Vikt
557 g
SAB
Dokb
ISBN
9789137150475
Omgiven av psykopater : så undviker du att bli utnyttjad av andra (häftad)

Omgiven av psykopater : så undviker du att bli utnyttjad av andra

(42 röster)  |  Läs 5 recensioner
Häftad, Svenska, 2017-05-17
196
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Upptäck psykopaterna i din närhet!

Efter den stora succén Omgiven av idioter kommer nu Thomas Erikson med den efterlängtade uppföljaren Omgiven av psykopater.

Du har säkert stött på den här personen: en spännande människa som är otroligt karismatisk, trevlig, charmig och hjälpsam. Som alltid har en komplimang i beredskap. Och som garanterat får dig att må bra. Du tror på det du får höra, även när det låter falskt - eftersom det känns så bra. Men det som verkar för bra för att vara sant är troligen det ...

I boken avslöjas hur en psykopat använder sig av dina svagheter för att kunna utnyttja dig så mycket det bara går. Du får reda på om din egen personlighetstyp är röd, gul, grön eller blå enligt det psykologiska DISA-systemet. Genom att bli medveten om hur du själv fungerar kan du se igenom och stå emot psykopatens avancerade manipulation. Helt klart är att vissa människor har en personlighet som är exceptionellt manipulativ. De kan övertyga vem som helst om vad som helst. De tycker om att kontrollera andra. Och de drar sig inte för att ljuga och förvränga sanningen för att komma dit de vill.

Alla med psykopatiska drag är naturligtvis inte psykopater. Och alla psykopater är inte bindgalna seriemördare. De flesta av dem vandrar faktiskt omkring här mitt ibland oss. Dessvärre är de betydligt fler än vad man tidigare har trott, vilket betyder att du med största sannolikhet redan har träffat på några av dem i grannskapet, på jobbet eller kanske i din familj. Nu är det dags att ta reda på hur de gör för att utnyttja dig - innan det är för sent!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Omgiven av psykopater : så undviker du att bli utnyttjad av andra
 2. +
 3. Omgiven av idioter : hur man förstår dem som inte går att förstå

De som köpt den här boken har ofta också köpt Omgiven av idioter : hur man förstår dem som in... av Thomas Erikson (pocket).

Köp båda 2 för 251 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Omgiven av psykopater : så undviker du att bli utnyttjad av andra. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Hjälpte min dotter bort från en psykopat
  Monica De Santis, 16 januari 2018

  Läste denna bok när min dotter fastnat i klorna på just en psykopat ...2 hemska månader och nu äntligen vaknade hon till liv och bad om hjälp att komma loss.

 2. Boken har sina styrkor

  Jag tycker att boken teoritiserar och analyserar fenomenet på ett överskådligt sätt. På det sättet gav boken något av vad en bok ska ge. Men då jag har egen erfarenhet av att möta psykopatiska personer gav inte denna bok mig speciellt mycket.
  Det finns alltid en stor och varierande discriptans mellan kartan och verkligheten och verkligenheten har ofta en tendens att sträcka sig bortom våra förväntningar. Men en styrka i bokens helhetliga framtoning är att psykopater lever i och av samspel... Läs hela recensionen

 3. Bra bok men kunde varit bättre
  Metformintant, 4 juli 2017

  Gav många aha-upplevelser och kände igen personligheter jag undrat över, nu fick jag svar. Trots det saknade jag en del i boken. Men väl värd att läsa och begrunda.

 4. Viktig bok - en ögonöppnare
  Mirabell, 22 juni 2017

  En bok som alla bör läsa. Idag är manipulation ett vanligt inslag i såväl privata relationer som i arbetslivet. Att vara mer på sin vakt är nödvändigt i dagens samhälle, då alla inte har goda avsikter. Ett sätt att skydda sig själv är att vara medveten, denna bok ger bra exempel på hur.

 5. BRA FAKTA-BOK kring PSYKOPATER
  Leo Cheiron (Österlen), 1 juni 2017

  Thomas Eriksson har jobbat på ordentligt och läst tusentals sidor kring psykopater - SOM TE väljer att beteckna med genus = HAN...

  Jag har själv blivit nära utsatt för både kvinnliga och manliga psykopater - OCH jag vill mena att de kvinnliga "är värst". JAG fann stöd i detta i en enkel bok av Axel Denke, dvs en bok skriven utanför den akademiska världens finesser, men väl "från insidan av en utsatt och plågad kropp och själ". Thomas Erikssons bok är bra - men för mig mest och ytter... Läs hela recensionen

Visa alla 5 recensioner

Bloggat om Omgiven av psykopater : så undviker du at...