Dagen är kommen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Hagfors (del 7)
Antal sidor
562
Utgivningsdatum
2021-04-28
Förlag
Bokförlaget Forum
Medarbetare
Hammarström, Helena (form)
Dimensioner
222 x 145 x 44 mm
Vikt
713 g
SAB
Hc
ISBN
9789137150802
Dagen är kommen (inbunden)

Dagen är kommen

(50 röster)  |  Läs 9 recensioner
Inbunden Svenska, 2021-04-28
209
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Några dagar före julafton hittas Harry och Inga Tynning brutalt mördade i sitt hem ett par mil norr om Hagfors. Huset är i oreda och det saknas både pengar och smycken. Det äldre paret tycks ha levt ett stillsamt liv och har av allt att döma varken fiender eller ovänner. Polisen, med Christer Berglund och Petra Wilander i spetsen, misstänker att det rör sig om ett rån som spårat ur. Men ju mer de undersöker saken, desto märkligare och obehagligare visar sig fallet vara. Journalisten Magdalena Hansson är tillbaka på jobbet efter en längre tids sjukskrivning och blir snart djupt engagerad i morden som skakar bygden.

Den sjunde och avslutande delen i Hagforsserien är en spännande berättelse om utsatthet, botgöring och att till slut försöka försonas med sina livslögner.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Dagen är kommen
 2. +
 3. Dansa min docka

De som köpt den här boken har ofta också köpt Dansa min docka av Anna Jansson (inbunden).

Köp båda 2 för 428 kr

Kundrecensioner

Det finns 9 recensioner av Dagen är kommen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Dagen är kommen
  Anita Strandli, 3 november 2021

  Jättebra, spännande från början till slut. Hade svårt att lägga från mig boken. Kommer att sakna en fortsättning på Hagfors poliserna. Har läst hela serien, älskade alla böckerna. Jag hade gärna sett en fortsättning på serien, fast jag förstår att det måste ta slut någon gång.
  Hoppas att hon skriver en ny serie som man följa med lika stort intresse.

 2. Vintrigt drama i Hagfors
  betttybook (Sandviken), 4 juli 2021

  Barn och barnbarn är på väg att som vanligt samlas för julfirande hos föräldrarna Harry och Inga Tynning norr om Hagfors. När dottern Heidi från Gävle äntligen kommer fram par dagar före jul blir chocken total då de omtyckta föräldrarna hittas mördade i hemmet, uppenbarligen efter ett brutalt rån där både pengar och smycken har stulits.

  Poliserna Petra Wilander och Urban Bratt infinner sig snabbt på brottsplatsen och utredningen dras igång. Man misstänker att Blocketrånarna kan ha m... Läs hela recensionen

 3. Läsvärd
  Backara71 , 30 juni 2021

  Ett bra avslut på Hagforsserien! Knyter ihop säcken och det känns bra att lämna hela gänget där de är. Man måste dock läsa alla böcker i ordning för att hänga med i storyn.

 4. Bäst
  Susanne Lövdahl, 25 juni 2021

  Spännande, oväntad, ligger i tiden, upplösningar, Tar oväntade vändningar. Skildrar ensamhet, betydelse av hemtjänsten. Otryggt att bo mitt i skogen. Att bli gammal och glömsk. Tänkvärt familjerelationer, försonas.

 5. Upplevelse

  Detaljrik och med ett innehåll som hela tiden stegras och ett slut som inte var förutsägbart. Författaren har förmågan att fatta tag i läsaren från första sidan.

 6. Högsta betyg
  Anna-Karin, 25 maj 2021

  Boken var väldigt spännande från början till slut. Ville inte lägga den ifrån mig. Synd att detta var den sista i Hagfors serien hade velat ha mer.

 7. Värdigt avslut

  Ett mycket värdigt avslut på Hagfors-serien där alla trådar fogas samman till ett "lyckligt" och mänskligt slut. Fråga från en jurist:Hur kan man förbise laglotten genom ett testamente till ett utomäktenskapligt barn? Annars en mycket bra bok.

 8. Dagen är kommen.Recension
  AnnaLena Johansson, 13 maj 2021

  Den bästa bok jag läst på länge. Den är både spännande och har bra personbeskrivningar.Eftersom jag bor i Värmland är det extra roligt att läsa en bok där jag känner igen miljöerna.

 9. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 5 maj 2021

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Den här boken är den sjunde och sista boken i Hagforsserien. Jag har läst alla böckerna och tyckt om dom allihopa. Men nu är serien slut, och vi får hoppas på att författaren skriver andra bra böcker i framtiden. Gärna något i stil med hennes fristående bok Bara du.

Visa alla 9 recensioner

Fler böcker av Ninni Schulman