Monster (inbunden)
På topplistor
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-10-09
Förlag
Bokförlaget Forum
Medarbetare
Ågren, Anna (form)
Dimensioner
195 x 135 x 22 mm
Vikt
311 g
ISBN
9789137150864

Monster

(41 röster)  |  Läs 12 recensioner
Inbunden, Svenska, 2017-10-09
169 kr
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor

OBS! DETTA ÄR DEN ORDINARIE ICKE-SIGNERADE UTGÅVAN!

Joakim Lundell berättar sin historia

Hans Youtubekanaler har sammanlagt över en miljon prenumeranter. På Instagram följs han av mer än 800 000 personer. Hans musik slår lyssningsrekord på Spotify. Joakim Lundell, tidigare känd som Jockiboi, är idag tveklöst en av Sveriges största influencers. Men vägen dit är full av smärtsamma minnen.

Under sin uppväxt placeras Joakim i fosterhem och ungdomshem och bollas mellan olika myndigheter. Han lever en tid som hemlös och hamnar i drogmissbruk och kriminalitet. Ensamheten driver honom till flera självmordsförsök. Vändningen kommer när han träffar sin fru Jonna. Med henne finner Joakim den trygghet och självkänsla han tidigare saknat.

Monster är en drabbande och hoppfull berättelse om en man som slår sig fri från en till synes nattsvart tillvaro, och blir en röst och en vän för hundratusentals människor. Joakim Lundell berättar sin historia för Leif Eriksson och Martin Svensson.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Monster
 2. +
 3. Ibland mår jag inte så bra

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ibland mår jag inte så bra av Therése Lindgren (inbunden).

Köp båda 2 för 336 kr

Kundrecensioner

Det finns 12 recensioner av Monster. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 3 av 5.
  Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 21 oktober 2017

  Monster är en snabbläst biografi om en av Sveriges största influencers. Jag har aldrig tittat på hans YouTube-kanaler, och inte heller sett teveprogrammen som han har medverkat i. Men jag har ju inte kunnat undgå att läsa om honom i media, så självklart så känner jag ju till Joakim Lundell, som tidigare kallade sig för Jockiboi.

  Boken är skriven av Leif Eriksson och Martin Svensson, som Joakim Lundell har berättat om sitt liv för.

  Jag är väl kanske inte direkt målgruppen f... Läs hela recensionen

 2. Lägre kvalité än väntat
  Katrin, 16 oktober 2017

  Jag hade höga förhoppningar om självdistans, kritiskt tänkande och reflektion. Tyvärr blev jag besviken på alla punkter. Det egna ansvaret i berättelsen existerar inte. Det är en hemsk uppväxt och hemskt att någon har gått igenom detta, men boken i sig är inget att hänga i granen.

  Den är dåligt skriven, mycket talspråk och är osammanhängande. Den hoppar över många delar och trots att den är självutlämnande så får jag en känsla av att den censureras för att framställa Joakim på ett (r... Läs hela recensionen

 3. Vilken kille!
  Pernilla , 13 oktober 2017

  De är en hemskt uppväxt, men tycker de behöver komma upp till ytan för ofta har man en fasad för att visa att allt är perfekt när de aldrig är det! Vilket man behöver lära sig. Ingen är perfekt!
  Vilken framgång! Joakim du ska vara bra stolt över dig själv och dina närmaste.

 4. Gripande
  Nikki, 12 oktober 2017

  Gjorde ont att läsa hur vuxenvärlden kan svika ett litet barn så!
  Och man inser att Joakims resa till att fullt ut läkas bara har börjat, men jag tror boken kan vara till stor hjälp för många ensamma och utsatta barn och ungdomar.

 5. 5 av 5
  Marlene, 12 oktober 2017

  Jag med dyslexi har svårt att läsa böket så det händer aldrig typ. Men denna har fått mig att läsa och kan inte släppa boken ifrån mig. Får bra inblick i hans liv. Läs den om ni inte redan har gjort det :)

 6. Om att skrika men inte höras
  Annette Juhlin, 11 oktober 2017

  Det här är en självbiografi som berör på djupet och som väcker många känslor. Redan den första meningen i boken får mig att vilja gråta. Sjuårige Joakim kommer hem från skolan och möts av sin mamma, som förberett ett rep med en snara i ena änden. I lugn ton säger hon: "Du ska få se när jag hänger mig, Joakim. Och efteråt ska du ringa polisen - det måste du lova att göra - och berätta för dom och alla andra att det inte var mitt fel att det blev så här."

  Hela barndomen präglades av sk... Läs hela recensionen

 7. Spännande!
  Johannes Möller, 11 oktober 2017

  Jag som person har aldrig varit intresserad av böcker, läste endast mycket serietidningar förr.

  Men denna boken var så spännande att man inte kunde sluta läsa, när man sedan kollade på klockan så hade det kunnat gå 1-2 timmar, men som mest kändes som 10 min.

  Då vet man att det är bra grejjer helt enkelt!

  Vill inte spoila något från boken, men det är riktigt sjuka saker som gör att man blir tårögd, även om boken är väldigt sorglig, så finns det mycket som man kan kän... Läs hela recensionen

 8. ..
  E, 10 oktober 2017

  Nej tyvärr var inte detta någon vidare bok. Konstigt upplägg och tyvärr inte så hemsk som han målat upp de.

 9. Som en tornado
  Gabrielle, 10 oktober 2017

  Åter igen kan man se att människor agerar som dom gör av en anledning. För att förstå vad som händer i nutid måste man se tillbaka ibland. Jag är tacksam att Joakim Lundell valde att dela med sig av sin historia och jag förstår verkligen varför han Agerar som han gör. Lättläst bok gick på några timmar kunde inte stanna upp. Jag hoppas nästan på en till....

 10. Gripande
  max, 10 oktober 2017

  Det gick inte sluta läsa. Situationerna va så bra detaljerade i texten så stundtals kändes det som man själv var där

 11. Riktigt bra
  SL , 10 oktober 2017

  Väldigt bra och gripande. Går inte att undvika att dras med i berättelsen direkt vilket gör det svårt att sluta läsa. Hemskt dock vad han har varit tvungen att gå igenom, men genom den här boken så får man större insyn i hans bakgrund.

 12. Bra bok
  Malin Elisabeth Jonasson, 9 oktober 2017

  Jag läste ut den idag och den va så bra. Känslosamt att läsa om hans liv. Men riktig bra skrivet man fastna verkligen. Var svårt o lägga ifrån sig den. Verkligen en bok att rekemendea!

Visa alla 12 recensioner

Bloggat om Monster