Ditt livs affär (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-12-01
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137152639
Ditt livs affär (e-bok)

Ditt livs affär E-bok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2017-12-01

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Det är natten före julafton, en grå kvinna kommer gående genom sjukhusets korridorer för att hämta en av oss. Hon bär en pärm med alla våra namn uppskrivna i: En cancersjuk 5-åring som sitter ensam och målar sin favoritstol röd, en 20-åring som putsar ölglas på en krog han älskar, en 45-åring som kör en dyr bil ursinnigt genom mörkret i jakt på något att krocka med. Ett av våra liv måste tas, om inte ett annat ges frivilligt. Men det räcker inte att någon bara dör, för ett liv är inte det som händer när det tar slut, ett liv är allt som hände fram till dess.

"Ditt livs affär", av författaren till "En man som heter Ove", är en magisk liten julhistoria om vad vår tid är värd och vad det vi lämnar efter oss egentligen betyder. Vem skulle du ge ditt liv för, om det inte räckte med att bara dö? Vad skulle du offra, om du visste att ingen skulle minnas det?

Det är natten före julafton. När gryningen kommer är en av oss borta.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ditt livs affär. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fredrik Backman, denne Fredrik Backman. Det finns
  Britt-Marie Kullin, 5 december 2017

  Fredrik Backman, denne Fredrik Backman. Det finns ingen som kan skriva som han gör. Allt han skriver går rakt in i mitt hjärta.

  Och så gör även denna kortroman, som heter Ditt livs affär.

  En liten tankevärd historia, på endast 70 sidor, mycket läsvärd, och att alla intäkterna från boken doneras till cancerforskning gör ju inte direkt boken sämre.

  Rekommenderar absolut boken, som är mycket rörande och gripande.

  Rekommenderar även ALLT som Fredrik Backman... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Fredrik Backman