En dag ska jag lämna allt det här (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
444
Utgivningsdatum
2018-08-29
Förlag
Bokförlaget Forum
Medarbetare
Graves, Emma (form)
Dimensioner
225 x 145 x 35 mm
Vikt
590 g
SAB
Hc
ISBN
9789137152783
En dag ska jag lämna allt det här (inbunden)

En dag ska jag lämna allt det här

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2018-08-29
229
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
En dag ska jag lämna allt det här är en varm och charmig berättelse om kärlek, gemenskap och att börja leva när det är för sent.

Trettiotreåriga Henny Broek står chockad vid vägkanten och ser ner på sin egen orörliga kropp. För en halvtimme sen var hon himlastormande lycklig. Nu är hon ...död?

På begravningen träffas hennes älskade ungdomsvänner som en gång arbetade tillsammans på det nedgångna motellet i Pine Creek. Men det enda som verkar förena dem idag är att de verkar fast beslutna att fortsätta vara ensamma och miserabla. Henny inser att hon nu har en livsviktig uppgift - hon ska göra sina vänner lyckliga, och hon är fast besluten om att inte låta det faktum att hon är död hindra henne.

Gradvis får hon vännerna att vakna upp ur sorgen, och motellet får nytt liv när det fylls av nya gäster med skiftande bakgrund. Men alla invånare i Pine Creek är inte lika förtjusta som Henny, och spänningarna mellan motellet och staden växer. Hur mycket är vännerna beredda att riskera för sin sköra gemenskap? Kan man någonsin förändra det som varit? Och kommer Hennys kärlek och kvardröjande närvaro göra dem lyckliga igen, eller får hennes minne dem bara att klamra sig hårdare fast vid sorgen? Det här med lycka visar sig vara betydligt mer komplicerat än Henny tänkt sig ...
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. En dag ska jag lämna allt det här
 2. +
 3. En dag ska jag lämna allt det här

De som köpt den här boken har ofta också köpt En dag ska jag lämna allt det här av Katarina Bivald (pocket).

Köp båda 2 för 308 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En dag ska jag lämna allt det här. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Berörande och intressant men bitvis seg
  Kaffeläsaren, 16 september 2018

  Henny Broek kliver ut på gatan vid motellet och blir påkörd. Nu ser hon sig själv ligga där orörlig. På begravningen träffas alla hennes ungdomsvänner igen. Nu verkar de bara sorgsna och ensamma. Henny har en livsviktig uppgift i att göra sina vänner glada igen.
  🐴
  Jag har läst båda böckerna som Katarina Bivald skrivit tidigare och gillat dem mycket. En dag ska jag lämna allt det här börjar oväntat med att Henny dör redan på första sidan. Henny försvinner dock inte ur boken ut... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Katarina Bivald