Jag släpper dig aldrig (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-10-10
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137153018
Jag släpper dig aldrig (e-bok)

Jag släpper dig aldrig E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2018-10-10

Styckköp

55

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Jag släpper dig aldrig är en relationsrysare där ingenting är som det ser ut att vara, om otrohet och manipulation, och om vikten av att lära känna sig själv innan man kan lita på andra.

Isabel och Anna har varit bästa vänner så länge de kan minnas. När Isabel träffar Annas man på en lägenhetsvisning dras hon mot sin vilja till den karismatiske David. Fast hon inte vill svika Anna blir det allt svårare för henne att stå emot sina känslor. När sommaren går mot sitt slut måste Isabel bestämma sig. Men vad vill egentligen David? Tänker han lämna Anna eller går han rentav bakom ryggen på dem båda?

Anna är sjukskriven för depression och går i terapi för att få bukt med sin svartsjuka. Hon har länge misstänkt att David träffar andra kvinnor, men kan hon verkligen lita på sin magkänsla? Hon har ju varit så förvirrad på sistone, känner faktiskt inte riktigt igen sig själv. Och hon älskar ju David och vill tillbringa resten av livet med honom. När hösten står för dörren tvingas Anna fråga sig själv: Hur långt är hon villig att gå för att behålla sin man?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Jag släpper dig aldrig. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4,5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 23 oktober 2018

    Jag släpper dig aldrig är Petra Holsts fjärde roman. Jag har läst hennes tre tidigare böcker, och tyckt mycket om dom alla tre. Här är länkar till mina recensioner av böckerna: Jag brukade drömma om dig, Så länge jag minns, och Bländad. Alla är helt fristående från varandra.

    Petra Holsts nya bok gjorde mig absolut inte besviken. För jag tyckte att den var lika bra som hennes tidigare böcker.

    Boken beskrivs som en relationsrysare, och det är faktiskt en bra beskrivning, tyc... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Petra Holst