Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Zackserien (del 7)
Antal sidor
391
Utgivningsdatum
2021-05-03
Förlag
Bokförlaget Forum
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
222 x 145 x 33 mm
Vikt
536 g
SAB
Hc
ISBN
9789137156125
Olympia (inbunden)

Olympia

(42 röster)  |  Läs 7 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2021-05-03
264
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 7 format & utgåvor
Zackserien - en internationell fullträff, såld till flera länder och hyllad av såväl kritiker som läsare.

Störst av allt är girigheten

Två barn avrättas. En organisation som liknar en terrorsekt tar på sig det fruktansvärda dådet. Men vilka är de, och vad vill de? På Särskilda enheten är Zack Herry och hans kollegor satta i högsta beredskap. Zack, som nu har fått en son tillsammans med Hebe, oroar sig för att något ska hända dem. Olympia har förbjudit honom att träffa dem, och han slits mellan sin kärlek och rädslan för vad hans maktfullkomliga mor är kapabel att göra. Så sker en explosion på Grand Hôtel och Zack dras in i en grym härva som blir djupt personlig. I ett samhälle som post covid blivit alltmer ojämlikt, där vissa människor kämpar för sin överlevnad och andra vältrar sig i rikedom, kan vad som helst hända.

"Olympia" är den sjunde delen och baseras löst på myten om Herkules elfte stordåd: att hämta de gyllene äpplena.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Olympia
 2. +
 3. Grissly

De som köpt den här boken har ofta också köpt Grissly av Mons Kallentoft (storpocket).

Köp båda 2 för 402 kr

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Olympia. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Välskriven och gripande bladvändare!

  För många år sen läste jag en av författarens böcker och tyckte det var bland det sämsta jag läst. sen dess har jag ratat alla hans böcker. Men så fick jag Satanskäftarna som recensionsexemplar. Jag läste den och blev förvånad över hur mycket jag tyckte om den. Så därför blev jag glad när jag fick ytterligare en bok skriven av honom.

  Olympia är de sjunde delen om polisen Zack. Jag har inte läst de tidigare men tycker att jag hängde med ganska bra ändå. Boken är mörk och har en del br... Läs hela recensionen

 2. Olympia - Zackserien blir ännu bättre!
  betttybook (Sandviken), 27 juni 2021

  Sjunde boken i Zackserien och den första Mons Kallentoft skrivit helt ensam är minst lika bra, om inte bättre än de tidigare böckerna.

  Störst av allt är girigheten - det har aldrig varit så uppenbart som i händelseförloppet som utspelar sig i Stockholm en varm junivecka. Utpressad av sin mor Olympia Karlsson, ägare till mäktiga Heralduskoncernen har Zack Herry känt sig tvungen att hålla avstånd till Hebe, kvinnan han älskar och deras gemensamma son Xavier som nu är 2 år.

  När... Läs hela recensionen

 3. Bra!
  Anne-Louise, 16 juni 2021

  Har tyckt de första är bäst så det är svårt med följande. Denna motsvarar ändå lusten att läsa mer om Zack& allt runt om.
  Rekommenderar gärna denna ( om du läst tidigare)

 4. Sträckläste den!
  Operafantomen, 14 juni 2021

  Efter ett par samarbeten med andra författare är Mons Kallentoft äntligen tillbaka som ensam sådan. Kvaliteten är betydligt högre och intrigerna tätare. Korta kapitel som väver samman till en oväntad upplösning gör Olympia till den bästa delen hittills.

 5. Brutalt bra och lättläst
  Emil , 20 maj 2021

  Sträckläste den direkt. Upplägget i boken med ganska korta kapitel och luftiga sidor gör den enkel även för den med kognitiva utmaningar!

 6. spänning på topp
  @bettan_bokprataren (Örebro), 10 maj 2021

  Jag har frångått mina vanliga rutiner och läst en bok i en serie som jag inte läst från början. Detta är del sju och jag kände att jag inte hade den tiden att plöja de sex föregående böckerna. Men jag kan säga att för mig fungerade det väldigt bra men jag kommer nog senare som pensionär läsa dem alla i ordning.

  Det är var en riktig bladvändare. Den är välskriven, spännande och snabbläst. I vissa fall kan jag nog tycka att den är väl brutal, rå och blodig för min smak. Bra miljöbeskr... Läs hela recensionen

 7. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 7 maj 2021

  Betyg: 4,5 av 5 - 📚 - Boken Olympia är den sjunde boken om polisen Zack Herry och hans familj och kollegor. Serien kallas Herkulesserien och planeras att bli tolv böcker. Dom fyra första böckerna skrev Mons Kallentoft tillsammans med Markus Lutteman, och dom följande två skrev han tillsammans med Anna Karolina. Men den här boken har författaren skrivit ensam. Jag har gillat alla dom tidigare böckerna, och jag tyckte lika mycket om den här. Välskriven, lättläst, spännande, snabbläst, r... Läs hela recensionen

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av Mons Kallentoft