Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Zackserien (del 8)
Antal sidor
350
Utgivningsdatum
2022-05-04
Förlag
Bokförlaget Forum
Medarbetare
Gårder, Markus (form)
Dimensioner
24 x ? x 4 mm
Vikt
10 g
SAB
Hc
ISBN
9789137156149

Grissly

(33 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-05-04
259
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Om du inte lagt upp det på instagram, har det hänt? Om du inte finns på instagram, finns du? Om du finns på instagram, kommer du att dö? En känd influencer hittas dumpad i en container, naken och med Gucciträningsoverallen och Rolexklockan slängda över liket. Varför vill någon mörda en influencer? Zack Herry, Deniz och gruppen vid Särskilda enheten förstår direkt att det här bara är början. Början på ett spel där man inte vet vem som är marionett, och vem som har den egentliga makten. Där ytlighet och gränslöshet kan förstöra liv. Som alltid tar Mons Kallentoft upp högaktuella ämnen och gör det till mörk, grymt utmanande, högoktanig spänning.

Grissly är åttonde boken av Mons Kallentofts hyllade Zackserie löst baserad på Herkules stordåd.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Grissly
 2. +
 3. Albino

De som köpt den här boken har ofta också köpt Albino av Mons Kallentoft, Anna Karolina (inbunden).

Köp båda 2 för 322 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Grissly. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande och med ett aktuellt tema!

  Det finns nog många som gärna skulle vilja kunna leva på sitt bloggande men är det livet verkligen så glamoröst som det verkar? Många får nog utstå en hel del vidriga kommentarer och påhopp och du måste ständigt uppdatera dig för att inte tappa följare och sponsorer. Att försörja sig som bokbloggare verkar vara näst intill omöjligt. :-)

  I serien om Zack har nu den åttonde boken kommit ut. "Grissly" är en spännande, lättläst och välskriven bok. Den håller ett högt tempo, dock inte rik... Läs hela recensionen

 2. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 7 augusti 2022

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Författaren Mons Kallentoft har skrivit drygt tjugofem böcker, och jag har läst dom alla. Gillar alla hans tre serier, Palma-serien, Malin Fors-serien, och Herkules-serien. Den här boken, Grissly, är bok nummer åtta i Herkulesserien, och det planeras att bli tolv böcker i serien. Jag har tyckt mycket om alla böckerna i serien, och den här boken var inget undantag, även om den kanske inte tillhör en av dom bästa. Rekommenderar varmt boken, men läs helst serien från början.

 3. Inte som de tidigare
  Annica, 17 maj 2022

  Klart läsvärd men inte lika bra som de tidigare i serien. Inte samma spänning. Får inte samma känsla för personerna i boken.

 4. Grissly
  betttybook (Sandviken), 16 maj 2022

  Zack Herry är tillförordnad chef för kollegorna på Särskilda enheten när de kopplas in på ett mordfall i kallaste februari. En känd influencer har brutalt mördats och slängts i en container som en sopa. Samtidigt skapas ett instagramkonto med namnet Grissly, en profil som tydliggör sin ståndpunkt att somliga är svin som ska jagas och straffas. Eller ja, svinen ska dö. Och döden ska dokumenteras av Grissly.

  Zack lever med Hebe och sonen Xavier, men mamma Olympia har en makt som ständ... Läs hela recensionen

 5. Grissly
  Tina Johansson, 11 maj 2022

  En riktig bra och spännande bok. Kunde inte lägga den ifrån mig. Väntar redan på nästa bok om Zack och dom andra.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Mons Kallentoft