Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Alan Banks (del 27)
Antal sidor
364
Utgivningsdatum
2021-03-18
Förlag
Bokförlaget Forum
Översättare
Jan Malmsjö
Originaltitel
Not Dark Yet
Medarbetare
Stjernfeldt, Fredrik (form)
Dimensioner
221 x 144 x 29 mm
Vikt
498 g
SAB
Hce
ISBN
9789137157108

Innan mörkret faller

(23 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2021-03-18
249
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Ett av Alan Banks tidigare fall gör en obehaglig återkomst. Efter mordet på Connor Clive Blaydon stöter Banks team på hemliga videoinspelningar av Blaydons ökända poolpartyn. Vid närmare granskning av en film upptäcks något som förefaller vara en våldtäkt. På upptagningen syns inte vem förövaren är, men efter teknisk genomgång framträder en överraskande bild av offret som kullkastar alla tidigare teorier om mordet. Samtidigt har Zelda tagit upp jakten på de män som förde bort henne och gjorde henne till sexslav. Sökandet för henne till platsen där allt började, ett barnhem i Moldavien. För sent inser Zelda att hon, genom att röra i det förflutna, försatt sig i större fara än någonsin tidigare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Innan mörkret faller
 2. +
 3. Dold i skuggor

De som köpt den här boken har ofta också köpt Dold i skuggor av Peter Robinson (inbunden).

Köp båda 2 för 498 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Innan mörkret faller. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Boken tänder inte till!
  PER LINDAHL, 27 juni 2021

  Föredrar Peter Robinsons historier som tv-serie ... märkligt nog eftersom jag så gott som alltid brukar tycka att böckerna är bättre.
  Tycker inte att historien lyfter eller ens är intressant. Det som ger mest ger behållning av boken är en ganska bra beskrivning av personerna i boken.
  Jag undrar varför författaren tycker det är viktigt att framhålla de olika produkterna som ett amerikanskt it-företag har - strömmad musiktjänst, mobil, surfplatta och dator - när det inte har någon betydelse för själva historien!?

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Peter Robinson