Satanskäftarna (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (247.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Malin Fors (del 13)
Inläsare
Mirja Turestedt
Utgivningsdatum
2020-10-13
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137157337
Satanskäftarna (ljudbok)

Satanskäftarna Ljudbok

(74 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2020-10-13

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Trettonde boken i Mons Kallentofts hyllade serie om kriminalinspektör Malin Fors. Det är vår i Linköping. På ett gammalt slagfält hittas en ung man mördad, och någon verkar ha ätit av hans kropp. Spåren leder Malin Fors och hennes kollegor i flera olika riktningar. Mannen var homosexuell, och i en tid då hatbrotten ökar kan det vara ett motiv. Eller har mordet med hans framgångsrika arbete som kemist att göra? När ytterligare en homosexuell man hittas död, börjar Malin frukta att en sadistisk seriemördare går lös. Medan oron sprider sig i staden för utredningen henne allt längre bort, ut i en värld av hänsynslös girighet. Och i jakten på mördaren tvingas hon möta de egna begär och svagheter som hon förgäves försöker fly ifrån.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Satanskäftarna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Omöjlig
  Ann-Kristine (Helsingborg), 10 april 2022

  Dags att säga farväl till Malin Fors efter tre försök att lyssna färdigt! Hennes fortsatta drog- och kärleksproblem känns uttjatat! Efter så många böcker känns det helt utvattnat och dessutom obehaglig med dessa hemska och gränslösa brott. Vår tids vidriga verklighet räcker mer än väl och behöver inte förstärkas genom ännu värre händelser i mitt val av litteratur.
  Oh, vad jag saknar Torsten Wahlund som inläsare (av de första böckerna). Den här stressade och onyanserade inläsningen är helt... Läs hela recensionen

 2. Mycket bra
  -, 20 mars 2021

  Spännande om Malin Zeke och övriga poliser i Linköping.
  Superbra författare.

 3. Läskig.
  - (Uppsala), 5 december 2020

  Hur kan man skriva så läskigt o spännande. Snabb läsning

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Mons Kallentoft