Minnesförlusten (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (315.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Hedvig Lagerkvist
Utgivningsdatum
2022-08-19
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137503196

Minnesförlusten Ljudbok

(72 röster)  |   Läs 6 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-08-19

Styckköp

109
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
En kvinna vaknar upp på sjukhus utan ett enda minne. En ID-handling visar att hon heter Klara och är 37 år, men ingenting förklarar varför hon har hittats skadad och livlös ute till havs. Tillsammans med psykologen Tim försöker hon nå fram till sanningen om sig själv, men ju mer hon får reda på, desto mer inser hon att någon är ute efter henne. "Minnesförlusten" är en psykologisk thriller om identitet och livsval, tillit och komplicerad kärlek.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Minnesförlusten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Trist
  -, 26 maj 2024

  Massa ord, men tråkig och omständig. Opersonlig. Man ville få empati men huvudpersonen var extremt ytlig i sitt känsloliv. Kunde blivit spännande men var istället bara väldigt lång

 2. Läs den inte.
  -, 19 februari 2024

  Otroligt seg och tråkig bok samt uppläsare. Inte ett dugg händelserik. Perfekt för folk med sömnproblem som bokens huvudperson beskriver sig själv ca 1 timme in i boken. Hon skojade, men jag tycker hon har rätt. Så dålig bok. Läs den inte.

 3. Nja
  Mimi (Göteborg), 20 oktober 2023

  Osympatiska och ologiska karaktärer och miljö som lämnar mig oberörda om deras öde

 4. Långdragen
  -, 24 september 2022

  Inte min typ av bok. Brukar gilla spännande böcker av svenska författare men denna var långtråkig, inte trovärdig med tråkigt persongalleri och uppläsaren var inte heller bra.

 5. Bra bok
  -, 5 september 2022

  Väldigt bra och spännande.

 6. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 25 augusti 2022

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Anna Fredriksson har gett ut ett tiotal böcker tidigare, i genren relationsromaner. Jag har läst ungefär hälften av dom, och tyckt att dom har varit bra. Nu har hon skrivit sin första spänningsroman, den här boken, som heter Minnesförlusten, och som är en psykologisk thriller. Och jag tyckte att hon lyckades bra även i den genren, och jag skulle gärna läsa fler liknande böcker av henne. Kan rekommendera boken.

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Anna Fredriksson