Morden i Great Diddling (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
En Berit Gardner-deckare (del 1)
Antal sidor
300
Utgivningsdatum
2022-05-18
Förlag
Bokförlaget Forum
Medarbetare
Scheutz, Sofia (form)
Dimensioner
213 x 150 x 37 mm
Vikt
541 g
SAB
Hc
ISBN
9789137503356
Morden i Great Diddling (inbunden)

Morden i Great Diddling

(9 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden, Svenska, 2022-05-18
269
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
En hyllning till Agatha Christie, Morden i Midsomer och alla andra charmiga deckare som förenar engelska pubar, konstiga byoriginal, scones och böcker med ond, bråd död. Den svenska författaren Berit Gardner har dragit sig tillbaka till en stuga i Cornwall för att bota sin skrivkramp. I en nedgången by långt från idylliska kustcaféer och turister hoppas hon finna lugn och ro, men när ett mord sker på en tebjudning med de udda byborna blir det precis tvärtom. Kommissarie Ian Ahmed vid Devon & Cornwall-polisen får ansvaret för utredningen. Han är fast besluten att hitta gärningsmannen innan fler mord sker. Byborna vill däremot utnyttja dådet för att locka dit turister, och Berit Gardner är snart indragen i både byintriger och mordutredning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Morden i Great Diddling. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Pusseldeckare med flera lager
    Boktanten, 26 november 2022

    Jag har varken sett på Morden i Midsomer eller direkt läst någon bok av Agatha Christie, men jag har läst en del pusseldeckare genom åren och de brukar vara ganska givande.

    "Morden i Great Diddling" är den första boken om författaren och hobbydetektiven Berit Gardner, en karaktär som jag för övrigt inte blev så förtjust i. Jag tycker mest att hon var dryg och osympatisk. Det finns gott om färgstarka karaktärer i boken och i början hade jag lite svårt att hålla isär dem, men efterhand... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Katarina Bivald