Skuggläge (storpocket)
Fler böcker inom
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Serie
Strindbergserien (del 3)
Antal sidor
500
Utgivningsdatum
2023-03-13
Förlag
Bokförlaget Forum
Medarbetare
Sundberg, Maria (form)
Dimensioner
200 x 130 x 35 mm
Vikt
420 g
SAB
Hc
ISBN
9789137506883
Skuggläge (storpocket)

Skuggläge

(34 röster)  |  Läs 3 recensioner
Storpocket,  Svenska, 2023-03-13
129
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 7 format & utgåvor
Efter "Stormvakt" och "Isbrytare" är Kristina Ohlsson tillbaka med den tredje boken i den älskade Strindbergserien. Sommaren står i blom, havet glittrar och August har dragit i gång en stor bakningstävling på Hovenäset. Men så rullar plötsligt dimman in, och samtidigt skakas idyllen av att en man hittas hängd i ett hopptorn vid badplatsen. Dödsfallet väcker snabbt misstankar hos kriminalinspektören Maria Martinsson och hennes kollegor inom polisen. Vem är mannen och vad har fört honom till Hovenäset?

Utredningen leder dem bakåt i tiden till den förfärliga sommaren 1989 då Lydia Broman hittades mördad och styckad i sitt hem på Hovenäset.

Dömdes verkligen rätt gärningsman den gången? Och hur långt är de som vill att det förflutnas hemligheter ska få vara i fred beredda att gå?
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Skuggläge
 2. +
 3. Isbrytare

De som köpt den här boken har ofta också köpt Isbrytare av Kristina Ohlsson (pocket).

Köp båda 2 för 218 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Skuggläge. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Repris
  Anna Birgitta (Dalarna), 13 juni 2023

  Det har blivit för mycket av repris efter de första böckerna. Inte särskilt njutbart eftersom man i stort sett kan förstå vad som kommer att hända.

 2. Lösa trådar fångas upp
  ann-britt svensson, 10 maj 2023

  Man bör nog ha intresse av Västkusten för att uppskatta del 3 - och det har vi väl alla? Mycket detaljrikt om det fantastiska kustlivet. Ibland försvinner själva drivet i boken. Från del 1 och 2 fanns en del trådar som ingen nystade upp. Nu är allt åtgärdat. Men del 4 behöver inte skrivas, kära författare. Gärna något annat!

 3. ÄNTLIGEN!!!!!!
  Vera Li, 18 april 2023

  Blev tipsad om denna av en vän och livet kom emellan så jag fick aldrig tid att läsa men herregud vad det var värt väntan!
  Kristina Ohlsson är nog en av mina favoritförfattare tror jag. ÄLSKAR hur hon bygger upp spänningen, kanske läste jag den helt rätt i tiden för den drabbade mig ordentligt lite som Jeanette Bergenstavs bok. Hur som haver är det en bra bok och jag ska läsa mer av Kristina.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Kristina Ohlsson