Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
136
Utgivningsdatum
2015-10-05
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Silfving, Thomas (förf.)
Illustratör/Fotograf
Thor Einar Jensen
Dimensioner
230 x 160 x 10 mm
Vikt
209 g
SAB
Vlac
ISBN
9789144089904

Narcissistens speglar - Om narcissister för anhöriga och vårdpersonal

(5 röster)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2015-10-05
257
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
De som speglar en narcissistisk person dras lätt in i förföriska, snärjande och utnyttjande situationer. Gränsen mellan ett sunt och osunt beteende blir otydlig. Hur ska man bemöta en person med en narcissistisk problematik? Och hur ska man hantera sig själv om man upptäcker att någon i omgivningen har narcissistiska personlighetsdrag? Med sin utgångspunkt i anhörigas och olika vårdprofessioners roll utgör Narcissistens speglar ett viktigt bidrag till en djupare förståelse för det stora lidande som en narcissists ofta hänsynslösa verklighetsuppfattning orsakar andra. Boken beskriver den narcissistiska personlighetsstörningen och ger exempel på hur en anhörig eller vårdgivare kan identifiera en person med narcissistisk personlighetsstörning. Vidare diskuteras den medberoendeproblematik som ofta uppstår.

Narcissistens speglar riktar sig både till anhöriga och till dem som i sin yrkesutövning möter släkt, vänner och kolleger till personer med en narcissistisk personlighetsproblematik. Slutkapitlet handlar om vår allt mer narcissistiska samhällsanda där vi alla, till exempel genom användandet av sociala medier, uppmuntras till en självbespeglande livsstil. Därför kan alla som är intresserade av den aktuella tidsandan läsa boken med behållning. Narcissistens speglar är fackgranskad av professor emeritus Bo Sigrell som skrivit flera böcker om narcissism.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Narcissistens speglar - Om narcissister för anhöriga och vårdpersonal
  2. +
  3. Narcissism : jag, mig och mitt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Narcissism : jag, mig och mitt av Bo Sigrell, Lena Teurnell (kartonnage).

Köp båda 2 för 476 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Narcissistens speglar - Om narcissister för anhöriga och vårdpersonal. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Väldigt basic
    Fionas mamma, 18 april 2023

    Om man redan kan helt okey mycket om narcissism kommer boken inte tillföra mycket nytt. Är man helt nybörjare är den en bra plats att starta. Nivån är väldigt basic.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna