Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
208
Utgivningsdatum
2016-02-16
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
230 x 160 x 10 mm
Vikt
336 g
SAB
Emia
ISBN
9789144108681
Välkommen in i mitt klassrum! (häftad)

Välkommen in i mitt klassrum!

Häftad Svenska, 2016-02-16
283
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
"Jag vet en massa saker i teorin, men hur gör man rent praktiskt?" Välkommen in i mitt klassrum svarar på frågor lärarstudenter ställt till författaren. Det handlar om allt från lektionsplanering och formativa strategier i klassrummet till upplägg inför föräldramöten och utvecklingssamtal. Katja Hvenmark-Nilsson ger konkreta förslag och praktiska tips för denna lärarvardag. 
Författaren tar oss med genom skolporten och in i klassrummet. Vi får följa olika klasser under två veckor, där varje dag har ett tema. Alla scenarier är hämtade ur verkligheten och relateras till den forskning som lärarstudenter möter på utbildningen. Katja Hvenmark-Nilsson visar här på läraryrkets fantastiska möjligheter genom att beskriva några av dess utmaningar. 
Välkommen in i mitt klassrum ger funktionell och inspirerande vägledning för lärarstudenter på den verksamhetsförlagda delen av utbildningen. I förordet intygar Patricia Diaz, känd språklärare, föreläsare och författare, att denna inspiration fungerar lika väl för dem som redan befinner sig i klassrumsvardagen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Välkommen in i mitt klassrum!
  2. +
  3. Det tänkande klassrummet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det tänkande klassrummet av Ann S Pihlgren (häftad).

Köp båda 2 för 565 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Katja Hvenmark Nilsson

  • Manhattan Transfer

    Katja Hvenmark Nilsson

    Utan någon reservplan och med en påse svensk lakrits i väskan reser Vienna Anderzén ensam till New York. Drömmen är att bli fotograf. Bakom sig lämnar hon en traumatisk separation, ett strukturerat jobb som havererat och arga lappar från grannarna...

Bloggat om Välkommen in i mitt klassrum!