Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
590
Utgivningsdatum
2016-10-31
Upplaga
4
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
253 x 174 x 43 mm
Vikt
1388 g
SAB
Doka,Dokaa
ISBN
9789144111582
Psykologi i organisation och ledning (inbunden)

Psykologi i organisation och ledning

(10 röster)
Inbunden Svenska, 2016-10-31
640
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Psykologi i organisation och ledning ger en bred och grundlig intro duktion till organisations- och ledarskapspsykologi. Författarnas utgångspunkt är, som i tidigare upplagor, att redogöra för psyko logiska principer och teorier som har stor betydelse för att vi ska förstå oss själva och andra bättre i arbetslivet.
I denna upplaga har författarna byggt vidare på de innehållsmässiga och pedagogiska grepp som har gjort boken till det mest använda introduktionsverket i organisationsbeteende i Skandinavien. Innehållet har vidareutvecklats och uppdaterats så att det ger en representativ bild av dagens kunskap inom fältet.
Psykologi i organisation och ledning är gediget forskningsbaserad.De teoretiska kunskaperna illustreras genom praktiska problem ställningar rörande till exempel motivering av medarbetare, team arbete, arbetsmiljö, arbetstillfredsställelse, stress, konflikter och konflikt hantering, mobbning, organisationsförändringar och ledarskap.

Psykologi i organisation och ledning riktar sig främst till studenter inom arbets- och organisationspsykologi, ledarskap och företags ekonomi. Den lämpar sig även för andra intresserade som vill ha en introduktion i ämnet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Psykologi i organisation och ledning
 2. +
 3. Välbefinnande i arbetslivet : socialpsykologiska perspektiv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Välbefinnande i arbetslivet : socialpsykologisk... av Ali Kazemi, Lars-Erik Berg, Margareta Borgh, Eva Idmark Andersson, Björn Nilsson (häftad).

Köp båda 2 för 943 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

 • Stretching the Imagination

  Cesare Cornoldi, Robert H Logie, Maria A Brandimonte, Geir Kaufmann, Daniel Reisberg

  This is the first volume in the Counterpoints Series, which explores the issues being debated in psychology, child development, linguistics, and neuroscience. Each volume consists of the presentation of three or four extensive chapters by research...

 • Wasserkraftbau Im Spannungsfeld Okologie Und Okonomie

  Astrid Kaufmann

  Magisterarbeit aus dem Jahr 2008 im Fachbereich Umweltwissenschaften, Note: 1,00, Technische Universität Graz (Institut für Elektrizitätswirtschaft und Energieinnovation), 115 Quellen im Literaturverzeichnis, Sprache: Deutsch, Abstr...