Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
268
Utgivningsdatum
2019-06-19
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
225 x 155 x 16 mm
Vikt
484 g
ISBN
9789144115658
Plugga smartare. - Handbok i modern studieteknik (häftad)

Plugga smartare. - Handbok i modern studieteknik

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2019-06-19
338
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Björn Liljeqvist är civilingenjör och humanist. Han studerade på Göteborgs universitet och Chalmers, där han senare blev en uppskattad föreläsare i datorteknik. Därefter arbetade han som konsult inom inbyggda system och i fyra år var han ordförande för föreningen Mensa Sverige. Idag är han ordförande för Mensa International. Björn driver också det egna företaget BrainGain, som utbildar studenter och lärare i tillämpad studieteknik.

Plugga smartare.
Handbok i modern studieteknik Går det trögt? Är det stressigt? Ta det lugnt. Det finns hjälp.

Lösningen heter modern studieteknik - en raketmotor som lyfter studierna till högre höjder och bättre resultat! Det är dessutom roligare att studera när man vet hur man gör. Plugga smartare avslöjar på ett konkret och lättläst sätt hemligheterna bakom riktigt effektiv inlärning.

Ur innehållet: Att sluta skjuta upp, hur man kommer igång och hur man bygger rutiner. Klassiska och avancerade minnestekniker. Snabbläsning och djupläsning. Strategier för problemlösning och matteämnen. Tips för uppsatsskrivning. Mentala verktyg för djupare förståelse och förbättrad koncentration. Tips på appar
och andra hjälpmedel.

Perspektivet är praktiskt och underbyggt av fakta om lärande och om hur hjärnan fungerar. Boken vänder sig till studenter på alla nivåer, oavsett om man läser humaniora, teknik, medicin, ekonomi, samhällsvetenskap eller något annat.

Uppföljaren till den populära Plugga smart och lär dig mer!
Extramaterial finns på pluggasmartare.se.

"Detta borde vi ha fått lära oss tidigare."
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Plugga smartare. - Handbok i modern studieteknik
 2. +
 3. Superstudent : effektivare inlärning, för bättre betyg

De som köpt den här boken har ofta också köpt Superstudent : effektivare inlärning, för bättr... av Olav Schewe (häftad).

Köp båda 2 för 567 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Plugga smartare. - Handbok i modern studieteknik. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Innehåller mycket
  luddo, 25 januari 2021

  Innehåller mycket men om man ska vara petig så inte allt, men vilken bok kan göra det. En av de bästa studietekniksböckerna som finns där ute.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Björn Liljeqvist

 • Hjälp ditt barn att plugga smart

  Björn Liljeqvist

  Som förälder är det lätt att känna sig vilsen inför barnens skoluppgifter. Ibland går det trögt med studierna, inför proven blir det ofta stressigt och det är svårt att veta vilken studieteknik som är bäst. I Hjälp ditt barn att plugga smart förkl...

 • Knäck koden! : utmana din hjärna med kryptogram, chiffer och hemliga meddelanden

  Björn Liljeqvist, Camilla Liljeqvist

  Lös utmanande krypton och chiffer! Att knäcka koder är en konst med gamla anor. I århundraden har slipade hjärnor hållits skarpa med hjälp av chiffer, koder och kluriga kryptogram, långt före nymodigheter som korsord och sudoku. I Knäck koden! fin...