Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
268
Utgivningsdatum
2019-06-19
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
225 x 155 x 16 mm
Vikt
484 g
ISBN
9789144115658
Plugga smartare. - Handbok i modern studieteknik (häftad)

Plugga smartare. - Handbok i modern studieteknik

(8 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2019-06-19
352
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Björn Liljeqvist är civilingenjör och humanist. Han studerade på Göteborgs universitet och Chalmers, där han senare blev en uppskattad föreläsare i datorteknik. Därefter arbetade han som konsult inom inbyggda system och i fyra år var han ordförande för föreningen Mensa Sverige. Idag är han ordförande för Mensa International. Björn driver också det egna företaget BrainGain, som utbildar studenter och lärare i tillämpad studieteknik.

Plugga smartare.
Handbok i modern studieteknik Går det trögt? Är det stressigt? Ta det lugnt. Det finns hjälp.

Lösningen heter modern studieteknik - en raketmotor som lyfter studierna till högre höjder och bättre resultat! Det är dessutom roligare att studera när man vet hur man gör. Plugga smartare avslöjar på ett konkret och lättläst sätt hemligheterna bakom riktigt effektiv inlärning.

Ur innehållet: Att sluta skjuta upp, hur man kommer igång och hur man bygger rutiner. Klassiska och avancerade minnestekniker. Snabbläsning och djupläsning. Strategier för problemlösning och matteämnen. Tips för uppsatsskrivning. Mentala verktyg för djupare förståelse och förbättrad koncentration. Tips på appar
och andra hjälpmedel.

Perspektivet är praktiskt och underbyggt av fakta om lärande och om hur hjärnan fungerar. Boken vänder sig till studenter på alla nivåer, oavsett om man läser humaniora, teknik, medicin, ekonomi, samhällsvetenskap eller något annat.

Uppföljaren till den populära Plugga smart och lär dig mer!
Extramaterial finns på pluggasmartare.se.

"Detta borde vi ha fått lära oss tidigare."
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Plugga smartare. - Handbok i modern studieteknik
  2. +
  3. Handbok för högkänsliga : omfamna din styrka, sårbarhet och orkidébarnet inom dig

De som köpt den här boken har ofta också köpt Handbok för högkänsliga : omfamna din styrka, s... av Åsa Vikman (inbunden).

Köp båda 2 för 567 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Plugga smartare. - Handbok i modern studieteknik. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Innehåller mycket
    luddo, 25 januari 2021

    Innehåller mycket men om man ska vara petig så inte allt, men vilken bok kan göra det. En av de bästa studietekniksböckerna som finns där ute.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Björn Liljeqvist