Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
176
Utgivningsdatum
2019-08-13
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
223 x 155 x 12 mm
Vikt
328 g
ISBN
9789144120102
Digitala verktyg för språkutvecklande undervisning (häftad)

Digitala verktyg för språkutvecklande undervisning

Häftad Svenska, 2019-08-13
339
Skickas inom 5-8 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Vi lär genom språket - ett välutvecklat språk är en grundläggande faktor för att tillgodogöra sig ämnesinnehållet. Därför är det helt avgörande att alla ämneslärare arbetar språkutvecklande. Att det finns framgångsfaktorer för att lyckas med en språkutvecklande undervisning vet många, men hur man kombinerar dem med digitala verktyg är inte lika självklart.
I den här boken delar Patricia Diaz med sig av sin erfarenhet kring digitala verktyg för språk- och kunskapsutvecklande arbete i ett modernt undervisningssammanhang. Boken är strukturerad i ett antal tydliga framgångsfaktorer för språkutvecklande undervisning: att samla in, synliggöra och arbeta utifrån elevernas förkunskaper, att erbjuda olika typer av stöttning, att få eleverna att aktivt samarbeta, interagera och kommunicera samt att arbeta aktivt med ord och begrepp.
I alla kapitel ges utförliga förslag på digitala verktyg som kan användas för att stötta arbetet i klassrummet. Till boken hör även en webbplats där boken finns i digitalt format med klickbara länkar till alla de verktyg och webbsidor som författaren beskriver.
Digitala verktyg för språkutvecklande undervisning vänder sig till blivande och verksamma ämneslärare, IKT-pedagoger och skolledare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Digitala verktyg för språkutvecklande undervisning
  2. +
  3. Framgång genom språket : verktyg för språkutvecklande undervisning av andraspråkselever

De som köpt den här boken har ofta också köpt Framgång genom språket : verktyg för språkutvec... av Annika Löthagen, Anna Modigh (häftad).

Köp båda 2 för 692 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Patricia Diaz

Bloggat om Digitala verktyg för språkutvecklande und...