Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
240
Utgivningsdatum
2019-08-28
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
223 x 155 x 15 mm
Vikt
442 g
SAB
Qbab
ISBN
9789144128856
Förändringsledning (häftad)

Förändringsledning

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2019-08-28
328
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Varför går vissa organisationsförändringar bra och andra blir motarbetade inom organisationen och får inte önskad effekt? Nyckeln till framgång stavas förändringsledning. Här är boken för dig som vill få en bredare och djupare förståelse för hur ett genomtänkt arbete med individer kan förbättra resultatet för verksamheter i förändring.

Förändringsledning beskriver behovet av förändring och presenterar olika etablerade modeller för hur individer, grupper och organisationer förändras. Därefter går författarna utförligt igenom hur förändringsarbete går till i praktiken.

Boken riktar sig till dig som vill förbättra din kunskap och förmåga att på ett planerat och strukturerat sätt stödja människor i en organisation i förändring.

 

"I en tid när verksamheter i stor utsträckning beskrivs i kvantitativa, mätbara termer är det också lätt att glömma bort att en organisation faktiskt inte är något annat än dess människor, och att allt annat - till exempel processer, strukturer och digitala hjälpmedel - är sådant som produceras och utvecklas av människor som av olika skäl har bestämt sig för att jobba tillsammans mot ett visst mål och med en viss uppgift. All förändring innebär därför att människorna är - och måste vara - i fokus."

 
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Förändringsledning
 2. +
 3. Förändringsprincipen. Skapa en kultur av förändring ...

De som köpt den här boken har ofta också köpt Förändringsprincipen. Skapa en kultur av föränd... av Pär Lager, Bobo Af Ekenstam (häftad).

Köp båda 2 för 687 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Förändringsledning. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Riktigt bra!
  Malin Grahn, 4 oktober 2019

  En riktigt bra bok om förändringsledning. Absolut den bästa jag läst.
  Kombinationen att den är lättläst och att innehållet håller hög kvalitet gör att det komplexa ämnen blir lätt att ta till sig.
  Jag rekommenderar varmt boken till alla som har intresse av eller arbetar med förändringsledning.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Förändringsledning